| ursus_le je napisal/a: |
Lani sem jo nosila, letos pa se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi jo oblekla. Ne vem no, se sama sebi zdim ko en general V bistvu, na lanskemu trencu kaj mi letos ni vsec, je barva ... ali pa sem jaz malo cudna, ker lani mi je bila zadovoljivo dobra, letos pa je sploh ne morem videt. ......., ampak jaz sem za bolj umirjen stil
|
Boš morala še enkrat prebrati, kaj si zapisala in potem ugotoviti, kje imaš v resnici težavo.
Ker zadeva je takšna: kroj trenčkota ima po definiciji nekaj military elementov (zapenjajje, pas, sedlo, reverje) - in če se zdiš sama sebi "kot general"...je pač tako, da trenč po definiciji naredi tak učinek.
Tudi praviš, da si bolj za umirjen stil - ampak drap in bela kava pa tudi ne - hm, kaj še ostane - vsi odtenki sive n nekja črne, navy blue....in vse te barve tudi delajo vtis unifrome.
Ker je stvar taka, da moraš najprej premisliti, kaj bi pa rada imela, kakšen videz želiš (skratka, nekaj afrimativnega). Iz tvojega zapsia je samo to, česa "ne bi".
Skratka, moraš povedati,
ali bi rada delovala prvenstveno seksi in erotično (in ti bomo dali nabor pencil skritov, zanimivih trobic in šalov itd...ki bo tvoj plašček naredil točno takšen, čeprav je drao)
ali bi bila rada bolj udobna - in ti bodmo dali nabor dobrih hlač v kombinacji z drznimi flat shoes - ker pri udobnem lahko prebijaš samo z dobrimi čevlji, če so čevlji tako-tako in so samo udobni, punca hitro deluje kot "uboga gospodinja iz province" (ta izraz blazno zabava našo elči in sem ga zato omenila)
ali pa bi bila rada super elegantna in ti bomo povedali, koliko parov čevljev s peto med 5 in 7 centi nujno potrebuješ in koliko kostomov in oblek se kombinira s takim plaščem in ja, seveda, vsak par čevljev nujno pasent torbico...
Plus za vse izgleda se potem še definira, katera frizura je ta prava. Plus mejkap.
Če pa teh temeljnih smeri nimaš definiranih, ti pa odsvettujem nadaljnje pohode po trgovinih, ker imaš veliko verjetnost, da boš kupila ne ravno posrečen kos.
Vendelina jr.
"Stressed is desserts spelled backwards!"