23. feb 2013 18:19
Joj, pol sem pa tudi jaz zaradi tega zgubila službo, firma je v prisilni poravnavi! Namreč jaz sem ga tudi zavrnila...
kvačkarica
23. feb 2013 18:19
Joj, pol sem pa tudi jaz zaradi tega zgubila službo, firma je v prisilni poravnavi! Namreč jaz sem ga tudi zavrnila...
kvačkarica
23. feb 2013 19:31
nene saj ne pise da prinese nesreco ce ga ne speces. Samo dodatne srece ne pridobis ;) Ali pa ina mogoce kaksen od teh kruhov tudi taksna navodila. Vse sorte mi je ze pod roke prislo. Ocitno se pri prepisovanju tudi kaksne 'a la telefon' napake zgodijo ;)
23. feb 2013 19:32
Ps specen in zalit z mesanico jajc, mleka, sladkorja in vanilije ter zopet pecen kot kruhov narastek je pa se boljsi ;)
23. feb 2013 19:39
Joj, kvačkarica, težko ti tu odgovorim, kaj si ga polomila........ne razmišljaj, ne obremenjuj se, naredila si tisto, za kar si mislila, da je v danem trenutku za tebe dobro...če je bilo samo to testo krivo, da si brez službe in, da je firma v prisilni poravnavi...zamesi testo, ki bo vse razturalo!!! pa ne pozabi na kvas, veliko kvasa, da bo dobro vzhajalo... iz vsega srca TI želim srečno pot, do novih uspehov ![]()
23. feb 2013 19:50
Rozine nadomestijo tudi posušene brusnice.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Orehova potica po receptu moje mame