No'>o, pa recimo'>o kakšno'>o. Najprej, kako'>o priti tam?
Saj vem takoj ste pomislili na romunskega nizkocenovnika. Nak, ne bo'>o šlo'>o ( še nimajo'>o linije Bukarešta-Budimpešta-Ljubljana-Madrid-Tenerife- Rio'>o de janeiro'>o, morda pa še vpeljejo'>o ). Če se pozanimaš na agencijah je to'>o hitro'>o cca 2000€v. Laqhko'>o poznaš kakšno'>o kulinaričarko'>o, ki ti posreduje link agencije za akcijsko'>o ponudbo'>o, če kupiš v tistem tednu, ko'>o je akcija, je cena 600€v. Jaz ravno'>o takrat nisem imel tistih 600€v viška ( pa kako'>o se mi je to'>o naredilo'>o ),o'>o'>o'>o'> nekaj dni pozneje pokličem, če mi lahko'>o še uredijo'>o-. Niso'>o mogli, lahko'>o so'>o za 700, sprejmem, dokler se ne predomislijo'>o. Pa ni nobeden nizkocenovnik, ampak Air france, let iz Benetk ( seveda sem takoj poklical ljubljansko'>o poslovnico'>o............. ne ne morejo'>o po'>o tej ceni iz Ljubljane, imajo'>o nekakšno'>o promovijo'>o v Italiji.......... )
No'>o, in tukaj sem. Pa sploh ni tako'>o, kot sem pričakoval, nobene prave vročine. Če sediš v senci, piješ mrzli pir ( uf, uf, kdo'>o bo'>o tole zdržal ) nič. Šele če začneš mal hitreje mislit, postaneš tako'>o, prijetno lepljiv.
Bodi za enkrat dovolj
A ja, pa še to'>o: tukaj v Riu, imajo'>o one kocke za tlakovanje v barvah, bele, črne, rdeče. Mater, kolk mora pri njim bit demokracija pred parlamentom zanimiva, ka vsaka stranka zbira svoje barve in jih meče ( na parlament )
ežoj