MBrando: ali ti te šejke pikeš zato, da bi shujšal ali kot dodatek za regeneracijo mišič, po treningu. jaz bi jih zato, da bi hujšala. so primerno kot nadomestek obroka?
zala36
Lazanja iz palačink
MBrando: ali ti te šejke pikeš zato, da bi shujšal ali kot dodatek za regeneracijo mišič, po treningu. jaz bi jih zato, da bi hujšala. so primerno kot nadomestek obroka?
zala36MBrando, jaz bi tudi recept za ingverjeve piškote prosila.
LP Barb
Barb31Kaj, le bi ga kar tukaj napisal - če se sme? Tudi mene zanima ![]()
Jaz bi tudi recept, prosim.![]()
A tista dva recepta iz naše zbirke pa nista OK?

Solata iz rukole, paradižnika in avokada. Okisano z domačim bučnim oljem in domačim jabolčnim kisom.
TaiaVečerja,ma, kakor kdaj.Tiste ta prave večerje pri nas ni več.Pojem, če mi paše.Recimo,pečeno jajce,kruh s pašteto,paradižnikovo solato, skledo endivije s krompirjem.Ali pa nič.
dari
Včeraj: polenta z mlekom
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
včeraj paradižnikova solata,mi na vrtu še kar zori sicer nima več takega okusa je pa za pojest
čebulka
Prosena kaša, kuhana na mleku![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Nacho čips gostija