Bravo Ežoj,
slika tvojega pasulja po Binetovo že dva dni kroži po facebuku in netu, veliko pohval je
dobila.
jana 07Bravo Ežoj,
slika tvojega pasulja po Binetovo že dva dni kroži po facebuku in netu, veliko pohval je
dobila.
jana 07iii čedni!!!!!
zdaj ko tole gledam, se mi zdi kot da bi bine bolj toplo vodo odkrival.. pa to je ja najbolj znan raviol vseh časov!!
Vrtejbenka, bravo!![]()
![]()
Vrtejbenka, super si naredila
, čeprav ni dolgo, kar sva pojedla, bi se še k tebi povabila![]()
Vrtejbenka, kako dolgo pa kuhaš raviol, da se rumenjak ne strdne? Super recept, Hvala!
branka![]()
Vrtejbenka, odlično. Me že prsti srbijo.
BABI 2+2Lepo, res lepo.
To, da beljak naredi testo trdo, je pa znana stara modrost. Moje izkušnje pri peki piškotov tudi kažejo (seveda sem to o beljaku nekje prbrala), da je piškotno testo veliko boljše, bolj voljno, če je več rumenjakov in le kak beljak (jaz dam na 500 g moke dva do tri rumenjake in en beljak ali pa sploh nobenega, kakor kdaj).
mamamiaTole izgleda res lepo, bravo! Sedaj moram še izumiti ne-jajčno različico;)
TitikakaNe vem če se zavedate vendar močno smetite tole temo. Za mudrenje o raviolih obstajajo druge teme in prosim, da se vrnemo k naslovni temi . Moderator 2 pa nič.
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Vanilijeve rolice