Gostilna išče šefa - resničnostni šov na poptv

Bravo Ežoj,

slika tvojega pasulja po Binetovo že dva dni kroži po facebuku in netu, veliko pohval je

dobila.

jana 07

iii čedni!!!!! 

zdaj ko tole gledam, se mi zdi kot da bi bine bolj toplo vodo odkrival.. pa to je ja najbolj znan raviol vseh časov!!

Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 03.nov 2013 13:21

Vrtejbenka, bravo!

naor

Vrtejbenka, super si naredila, čeprav ni dolgo, kar sva pojedla, bi se še k tebi povabila

babka1951

Vrtejbenka, kako dolgo pa kuhaš raviol, da se rumenjak ne strdne? Super recept, Hvala!

branka

anibas

Vrtejbenka, odlično. Me že prsti srbijo.

BABI 2+2

Lepo, res lepo.

To, da beljak naredi testo trdo, je pa znana stara modrost. Moje izkušnje pri peki piškotov tudi kažejo (seveda sem to o beljaku nekje prbrala), da je piškotno testo veliko boljše, bolj voljno, če je več rumenjakov in le kak beljak (jaz dam na 500 g moke dva do tri rumenjake in en beljak ali pa sploh nobenega, kakor  kdaj).

mamamia

Tole izgleda res lepo, bravo! Sedaj moram še izumiti ne-jajčno različico;)

Titikaka

Ne vem če se zavedate vendar močno smetite tole temo. Za mudrenje o raviolih obstajajo druge teme in prosim, da se vrnemo k naslovni temi . Moderator 2 pa nič.

hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti