15. nov 2013 13:50
Kako sem vesela, da se moje razmišljanje potrdi. Namreč vsi okrog mene navijajo za ploščice, jaz pa kr zakrknem ob tej misli in že kar težko kontriram. Je pa to to. Ploščice in kamnite zadeve vlečejo toploto, les deluje domače in lahko s sedežne v hladilnik skočiš tudi v nogavicah. Eden izmed argumentov je bil tudi ta, da ti v kuhinji skoz kaj leti iz rok in da zato naj dam ploščice, pa mi ta povezava ni bila čisto jasna in na mestu. Res se trudijo. :) Sicer so tiste velike kvadratne polirane božansko lepe, ampak ne za v uporabo. Kar naj ostanejo v reklamne namene, da se kuhinjski elementi lepo vidijo!
Iz istega razloga sem za pult vzela umetno maso, namesto kamna. Sicer pa je kamen x krat dražji in če bom imela enkrat željo, ga lahko naknadno naročim, ko se finance mal naberejo. Je pa kamniti pult spet svoja zgodba.
Zanimiva je pa ta varianta s ploščicami pod omaricami! Mogoče si jih pa zamislim. Odreže se pa verjetno kak centimeter ožje kot je širina kuhinje in se estetko reši zadevo. Ampak a je potem to res funkcionalno? Do neke mere že, če pa je te vode kar nekaj, se parket vseeno napaja nekaj časa, preden opaziš lužico izpod omarice. Samo razmišljam...