Jaz imam bele omarice ,visok sijaj v dnevni,lahko rečem nobenih odtisov se ne pozna,še prah se ne vidi :)..če pa že ,samo malo popršim z tekočino za okna čistit in se spet vse sveti...zato sem se odločila tudi za kuhinjo ,visoki sijaj..
lp goga
Jaz imam bele omarice ,visok sijaj v dnevni,lahko rečem nobenih odtisov se ne pozna,še prah se ne vidi :)..če pa že ,samo malo popršim z tekočino za okna čistit in se spet vse sveti...zato sem se odločila tudi za kuhinjo ,visoki sijaj..
lp gogaMidva sva naročila temno rdečo... bomo videli. Meni je bela preveč "sterilna".
SašaMislim, da če je visok sijaj se prstni odtisi ne vidijo tako zlahka. Kolikor sem preizkušala po raznih salonih in pri znancih, to drži. Na mat lak se prej prime in tam tudi raje ostane. Na gladki površini pa zlahka obrišeš.
Bolj kot visok sijaj me glede bele kuhinje zanima, a se je je kdo že naveličal? Bele so meni zelo lepe, ampak delujejo hladno. A je koga to po določenem času začelo motit?
Mene motijo vse druge barve kot bela po osmih letih.
Commis débarrasseurMeni bela barva deluje hladno, tudi nisem ljubitelj visokega sijaja. Meni je blizu toplina lesa.
mamamiaa ni zanimivo, kako smo si različni! :D
sama imam (veliko, odprto) kuhinjo,ki ima bele steklene fronte z kromanimi roči, snežno belim pultom, svetlobne police, na steni so steklene ploščice, nobenih gospodinjskih aparatov ali česa podobnega ni nikjer videt, tako da zgleda sterilna in hladna, ampak je ne zamenjam za nič na svetu. :D Tudi prejšnja kuhinja je bila bela in podobno hladna, ampak tega se nikoli ne naveličam. če bi zbrala kakšno drugo barvo, bi se je naveličala čez leta,bele pa nikoli, sploh sijaja :D
Mamka BršljankaSe strinjam. Poznam kup ljudi ki mečejo kuhinje ven samo zaradi barve, ki so se je naveličali.
testenincaMoja kuhinja je kombinacija češnja-vanilija in všeč mi je tako, kot prvi dan, ko smo se odločili za nakup.
In tudi jaz sem ena izmed tistih, ki jim ni všeč sterilni videz bivalnih prostorov - sicer pa itak vsak po svoje.
rrrJaz ima belo visoki sijaj, v kombinaciji s črno (hladilnik, plošča, pečica, stela v zgornji omaricah), belo visok sijaj dnevno. Jaz se nisem naveličala ničesar pa čisti se super. Na črni se veliko bolj vidi vse.
Bela je nekako večna.
Po pri meni mora biti vse pospravljeno v omaricah. Sedaj je samo blender našel prostor na pultu (črn :)), ker ga resnično vsak dan rabimo (dokler se ne naveličamo - nov je
).
Marsikdo bi rekel sterilno ampak za mene ravnopravšnje ![]()
midva sva se dolgo nagibala k beli, ki je vlekla na svetlo modro, cisto na koncu sva se odlocila za temno rdeco, ker bi bila sicer beli-modra v kombinaciji z jeklom ostalih delov kuhinje prehladna. Sva pa nosila s sabo v trgovino descico parketa in keramicno ploscico, ter primerjala.
Saša
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Slana pita (Salty pie)