Film "vonj po ženski" - kakšen je konec?

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

2. sep 2011 11:41

zzak1977 je napisal/a:

In kje ve vidite čar forumov potemtakem? Najbolje da se potem zgenerira bazo odgovorov, postavi neko Kuharico Vido tam zraven banerjev in bomo vsi prejeli natančno take oogovore, ki smo jih želeli slišati, kljub vsem butastim vprašanje, ki se postavljajo tu gor.

O koncih filma tako ali tako ne gre razpravljati, kot tudi ne o samem poteku vsebine. Avtorica pa naj uporabi vsaj toliko bontona, da nagovori vsaj vse člane, ne pa samo ženskega spola, potem lahko razpravljamo o bontonu.

Dandanes si poiskati film, konec ali kak izsek, pa res ne bi smel biti problem nobenemu uporabniku tu gor, ki zna uporabljat portal Kulinarika.net.



Commis débarrasseur

In zakaj ne gre razpravljati o koncih filmov? Me pa res zanima.

Veš dragi kolega, še marsikaj dandanes ni problem najti, pa vseeno vprašamo druge. Zakaj vraga pa potem sploh potrebujemo kakršenkoli forum? Zakaj se je dovoljeno pogovarjati o tem, zakaj se je ozimnica pokvarila, kako se skuha golaž, kdo pozna lektorja...? Dandanes pa res ne bi smel biti problem najti te odgovore na natu nobenemu uporabniku tu gor, ki zna uporabljat portal Kulinarika.net, a ne?

Lahko pa tudi namesto iskanja odgovorov vsak poskusi vložiti ozimnico vsako leto na drug način, en mesec vsak dan kuhat golaž po drugem receptu in oddat nelektorirano diplomsko nalogo. Tako se bo vsaj kaj naučil na svojih izkušnjah in ne bo prišel do njih brez muk - to pa je, kot nas radi poučujejo, najbolj cenjen in edini pravi način da shvatimo.

Issi

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

2. sep 2011 11:42

VilmaS je napisal/a:

Zzak, zakaj ti je pa potem šel multi na živce? Saj je vendar zelo pridno skrbel za čar forumov.



LP, V.

že dolgo, zelo dolgo nisem ploskala, me prav roke bolijo....

lp!

Živi s srcem, ne z glavo.

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

2. sep 2011 11:47

No Zzak, tule si preberi svoj drugi post:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2238

In če ne smejo ljudje, ki nimajo noža za sir, pisati v tisto temo, zakaj lahko tukaj vsi kokodajsate in kvakate? Hitro si se obrnil, ni kaj...



JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 02. 2011 11:48

sonci  

član od: 27.9.2005

sporočila: 442

2. sep 2011 11:50

Se pridružujem tvojemu mnenju, Loni. Vsak, ki sodeluje v (anonimnem) forumu, bi se moral zavedati, da njegovo mnenje, vprašanje, teza ... ne bo vedno sprejeto z odobravanjem in vzeto za suho zlato. Meni osebno je všeč, da od časa do časa frči perje. Vzeti pa moram v zakup, da lahko leti tudi na moj račun. Kje pa piše, da se mora forum strinjati z mano? Če bi se vsi o vsem strinjali, bi bila Kulinarika preveč sterilna, se vam ne zdi?

 

 

P.S.

Včasih so rekli, da se za dobrim konjem najbolj praši!

sonci

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

2. sep 2011 12:08

Dajte no, ljudje,

zaradi take banalnosti se pa res ni treba pričkati... Saj se ni nikomur treba strinjati z vsem niti ni treba brati vsakega zapisa, če ti avtor ali avtorica a priori gre na živce. Multi je znal biti super, je imel pač en problem, da je takrat, ko so se mu odprle zapornice, povsem izgubil kompas in je žalil vse poprek, tako da je res šlo preko meje vzdržnega. Ampak drugače je pa tu čisto prijetno, kot v vsaki pošteni familiji. Saj se bo pomiril in se s časom spet pojavil.

Loni, če bo treba, reci, pa pridem držat smetišnico... bomo zraven še malo komentirale, ker, kot kaže, bo materiala še za nekaj časa dovolj!

Sonja

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

2. sep 2011 12:58

Takole bom napisala:

Multi bi najbrž še danes žalil vsepovprek, če mi v tistem postu ne bi res stopil na živc. Kar je pa preveč, je pa res preveč. Glede na to, kako dobro je pisal poste upam, da je znal dobro tudi brati in Pogoji uporabe niso na strani zato, da stran zapolnjujejo, ampak, da se mi uporabniki strani z njimi strinjamo in s tem "podpišemo", da bomo na forumu pisali v skladu z njimi. Multi pa je očitno tretjo točko pod a kar preskočil:

3. Ne glede na točko 2. bodo administratorji Kulinarične Slovenije ukrepalo v primeru, ko bi uporabnik:

a) zmerjal, zasmehoval ali žalil drugih uporabnikov interneta.

 

vida70

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

2. sep 2011 13:14

Jaz bi "všeč mi" je stisnila pri Loni in zzzak1977 (pa zakaj si nikoli ne zapomnim koliko zjev imaš???; moram vedno s kurzorjem gor, da kakšnega ne izpustim...)), pa pri sonci tudi.

 

Ljudje, različni smo si. In nekateri na koga, ki vam gre na živce, pač gledamo drugače. In kaj zdaj, naj se zavoljo tega ne pogovarjam z drugimi? Včasih imam občutek, da ko pokažeš naklonjenost do koga, tisti, ki jim ta ni pri srcu, prekinejo komunikacijo s tabo ali pa še tebe vržejo v isti koš. Oziroma se kar zbere skupina, ki družno koga ne mara. Govorim načelno, ne o imenih.

 

Redki so tu gor, ki jih "napojejo" glede na vsebino zapisanega, ne pa glede na ime tistega , ki je kaj napisal. Meni pa se včasih zdi, kod da so  nekateri a priori zoper ime, ki kaj napiše.

Pa menda se ja ne bomo izrekali tu gor kot na referendumu? Dajte no, saj ne živimo skupaj, da bi bilo življenjskega pomena, kaj kdo tu gor napiše.

 

Meni odgovor o koncu filma tu na forumu ne bi bil povšeči, ker bi se lahko zgodilo,d a filma še ne bi gledala, bi pa že vedela konec. Vprašanje me ne moti, odgovor bi se pa mi zdel smiseln posalt po zasebno pošti, Kot se je menda tudi zgodilo. Čeprav so tudi druga pota. In če jih je kdo nakazal, vzamimo to kot kažipot, ne pa kot kaj vem kaj.

 

Mamamia

 

 

 

mamamia

nike  

član od: 25.11.2005

sporočila: 522

2. sep 2011 13:24

Mamamia, se strinjam s vsem, kar si napisala. Jaz se ne štejem ne med ene ne med druge "skupine" tu gor, ki "nekatere apriori marajo in nekatere ne". Mislim pa, da bi se lahko vzdržnosti držali vsi. Nekateri včasih pri temu, da gredo mimo komentarjev, ki jih motijo, drugi pa pač pri temu, da se včasih tudi vzdržijo komentarjev, če vedo, da bodo nekatere zmotili. Mar ni res?!



nike

Sporočilo je spremenil(a) nike dne 02. 2011 13:25

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

2. sep 2011 15:23

Ja, se je možno strinjati s tabo, a različni smo si. Ene nek komentar zmoti, drugih ne. Za ene je vsako drugačno mnenje od njegovega napad nanj, za druge je drugačno mnenje spet dobrodošlo, ga pač vzame kot drugačen ali celo zanj povsem nov pogled na nekaj. V tem smo si različni. V dojemanju drugačnih mnenj. In zato pač vsak od nas tu gor prebira po napisanem in se pač odloča. Ker težko je določiti mejo, kdo in na kateri točki naj se česa vzdrži. Mene niti multijev stil ni motil, niti me včasih kak zzzakov zapis, s katerim se ne strinjam, moti. Pa še kdo se najde. Tako kot se mnogi ne strinjajo  z mojimi zapisi. Smo kot smo, nismo zato tu gor, da bomo prisilno nekoga spreninjali, pač navržemo, kaj se komu zdi, občinstvo pa sprejme, ploska, odkloni ali izžvižga.

Je pa res, da eni uberejo malce žaljive tone, tudi podcenjevalne in cinične. A tudi pri dojemanju tega, kateri zapisi so takšni, se razlikujemo. In se spet vtimo v krogu.

 

Saj, zato smo pa tu.

Mamamia

 

mamamia

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

2. sep 2011 16:16

vida70 je napisal/a:

Takole bom napisala:

Multi bi najbrž še danes žalil vsepovprek, če mi v tistem postu ne bi res stopil na živc. Kar je pa preveč, je pa res preveč. Glede na to, kako dobro je pisal poste upam, da je znal dobro tudi brati in Pogoji uporabe niso na strani zato, da stran zapolnjujejo, ampak, da se mi uporabniki strani z njimi strinjamo in s tem "podpišemo", da bomo na forumu pisali v skladu z njimi. Multi pa je očitno tretjo točko pod a kar preskočil:

3. Ne glede na točko 2. bodo administratorji Kulinarične Slovenije ukrepalo v primeru, ko bi uporabnik:

a) zmerjal, zasmehoval ali žalil drugih uporabnikov interneta.

 



vida70

že ko imamo pravila, bi še kakšnega predložila:

Glede ali pa neglede na točko 2. naj administratorji Kulinarične Slovenije ukrepajo v primeru, ko bo uporabnik

a/ leta in leta utrujal in s svojimi polpismenimi izdelki žalil druge uporabnike interneta

Ker končno, kar je preveč, je pa res preveč.

nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti