8. mar 2014 1:58
Uf, ima še, a ste se že naveličali? Saj, na tem mestu tudi lahko prenehate gledat, ne bo se svet podrl. Morda pa vas firbec: morda res poslika kaj zanimivega ( *ebiga, jaz lahko poslikam le tisto kar je ). NO, še nekaj slikic:

zgoraj smo enega ujeli na delu, na spodnji sliki je že upodobljena una stvaritev iz umetniške delavnice:

in

in, spodaj, tukaj nas je vodič častil s neko pijačo, kot nek liker, povedal je, da su tukaj empanade zelo dobre, seveda ni obvezno, da kupimo.

Brezplačna vodena tura se je končala nekaj sto metrov stran v pristanišču, vodič nam je povedal, da se tam naprej začne nevaren del mesta in da nam nikakor ne priporoča, da bi tam hodili, ker se redno dogajajo ropi in da on tam ne bi hodil niti s taksijem, jaz mu seveda povem kolk sem korajžen in da sem preživel...........
Pol nam vodič še razloži, da so oni privat, delajo na promociji turizma, tura je popolnoma brezplačna ( dvakrat vožnjo s funikularom in pijačo so " častili " ), vseen je zaželen prostovoljni prispevek, približno v višini 10 dolarjev, oni okrog mene večinoma ( tako kot jaz, študenti
) so se neki obirali, v glavnem dali precej manj, jaz pa dvigujem ugled slovenskih študentov, dam približno kot je rečeno, pa mi še za povrh mal nerodno, da ne rečejo, kaj se pa grem.............

zgoraj: opoldanska siesta, ne moti,.............. jaz pa še neke stare knjige kupim, za učenje španščine, kupim grozdje, vino imam, pivo tudi, tam se že prej kupil empanado, kupim še nek ražnjič na secti, to pojem, kupim še sok, ki ti ga naredijo od sadja pred tabo, zakadim se do hostla, se stuširam, spijem pivo, čist crknjen se ulegnem, zaspim za eno uro.....................
ežoj