Lepe so! In najbrž zato poceni, ker ima tortopekarica stalno stranko - gostilno..

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Lepe so! In najbrž zato poceni, ker ima tortopekarica stalno stranko - gostilno..
Meni so na primer to tudi lepe kreacije (ker ne maram tičine in ne masla pod tičino):
Ja, mamamia, vsekakor. Tudi jaz ne maram tičine, samo opisala sem vam, da so oblečene v tičino, za lažjo predstavo. Jaz bi se odločila za dekoracijo iz smetane.
JJO, điđi, a bo whct? ![]()
![]()
lp
p.s. mamamia, čigave pa so te lepotice?
mzm
| mišzmoke je napisal/a: |
O, điđi, a bo whct? lp p.s. mamamia, čigave pa so te lepotice?
|
Bo bo
No vsaj zaenkrat si še ni noben premislu ![]()
Tele lepotice (in še mnoge lepše, narejene tudi po dogovoru) so iz mariborske Tovarnice sladkosti (res se tako imenuje).
Ker so eni linki v temi že prilepljeni, sem tudi jaz tega kar sem nalepila, sicer bi ga poslala po zasebni pošti.
mamamia
| mamamia je napisal/a: |
Tele lepotice (in še mnoge lepše, narejene tudi po dogovoru) so iz mariborske Tovarnice sladkosti (res se tako imenuje). Ker so eni linki v temi že prilepljeni, sem tudi jaz tega kar sem nalepila, sicer bi ga poslala po zasebni pošti.
|
zelo zelo lepe mamamia ![]()
| mamamia je napisal/a: |
Tele lepotice (in še mnoge lepše, narejene tudi po dogovoru) so iz mariborske Tovarnice sladkosti (res se tako imenuje). Ker so eni linki v temi že prilepljeni, sem tudi jaz tega kar sem nalepila, sicer bi ga poslala po zasebni pošti.
|
Uau, super so!
JJIn dobre vsaj tako, kot lepe, pri izdelavi uporabljajo naravne sestavine.
mamamiaKristus, mamamia,
dober teden je od novoletnih zaobljub, pa nam že kažeš take slike?????? Da ne bo kdo od silnega ![]()
![]()
zagrizel v monitor.....
Kje, praviš, je ta pregrešna
ustanova?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi