4. maj 2011 9:02
Gracias amiga...![]()
4. maj 2011 9:02
Gracias amiga...![]()
4. maj 2011 15:17
Evo v miru doma pogledala tekmo, sem bila zadovoljna..bravo Barca
...sedaj pa pripravljam prtljago in jutri grem na Madeiro. Glede na izjave mamemie bom verjetno bolj rože fotografirala.![]()
neznan uporabnik
4. maj 2011 16:36
Ja,rože so pa res na Madeiri lepe. To kr v grmih vse cveti. Skratka, če samo to vidiš, je več kot dovolj.
Lepo se imej. Poročaj.
Multivitamin
multivitaminneznan uporabnik
4. maj 2011 16:39
ZAČETNICA, mučo protestiram. Ono od Spagon je blo namenjeno meni. Lepo je napisala,da je za Multija in ostale kolege.
Multivitamin
4. maj 2011 16:59
Kot da jst ne morem uživat ob pogledu na te prelepe dekline, a?
A smo al nismo enakopravni??!! (sicer preferiram bjonde KVAK
)
japaja
neznan uporabnik
4. maj 2011 17:06
Ja lahko. Od kod pa ti veš kaj sem jaz gledal? Saj je javno prilepila za Multija in ostale. Je dala ogromno izbire za vsakogar. Vsi drugačni - vsi enakopravni. (multipress)
![]()
![]()
![]()
Multivitamin
multivitamin
neznan uporabnik
4. maj 2011 17:10
Nč drugačni in enakopravni, pa kje ti živiš, Multivitamin??!! Če drugje ne, jih v kapitali dobiš po
, če hočeš bit preveč enakopraven. haha....te parole pridejo v poštev na vsake kvatre, ve se zakaj....
(če veš kaj je kvatra KVAK
......)
japaja
neznan uporabnik
4. maj 2011 17:17
Jao,majke mila. Dosadna si ko prolj.. danas. Pa ravno name treščiš. KWAK in PUSA v kapitalo na kvatre.
Multivitamin
4. maj 2011 17:20
S tabo se je prav lušno pregovarjat. naslednjič ko prideš v najlepše mesto na svetu, se najavi![]()
4. maj 2011 17:20
Multi ti si kar napasi očke...
Jaz sem samo happy, da Ramosove izbranke ni vmes, sicer pa kjer ni faušije ja za vse dost. ![]()
Besos por todos. ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Gratinirani svaljki