Curry riž s tofujem
Po dolgem premisleku :) sem se na koncu le odločila poskusit Somatoline anti-celulit. Zdaj ga uporabljam cca. 20 dni in moram rečt, da sem kar zadovoljna!
jana.lPunce še en nasvet. Na enem ženskem forumu so se punce grozno razpisale, da pred športanjem,sprehodi,tekom,telovadbo na kritične predele napcajo "zos" od kavne usedline, na trdo povijejo s folijo in migat (ali pa tudi ne, baje da tudi malo učinkuje). In po pol ure sprat z vodo...baje da učinkje (no saj imajo vse anticelult kreme kofein notri), če ne drugega je fajn piling za nogice ![]()
Jaz se sredi poletja niti slučajno ne bi odpravila migat ovita v folijo... Kako se pa naj človek ohlaja?
Kar se tiče celulita pa sem že rahlo obupala. Od športanja sem sicer dobila mišice, celulit pa ni izginil, samo še bolj se vidi![]()
.
nina _
ah kaj se sekirate ... bolj ko se boste sekirale, bolj se bo videl, zakaj? ker bo vsak, ki vas bo videl zafrustrirano, vedno pogledal najprej v celulit. in če boste vesele in izžarevale srečo in zadovoljstvo s samo sabo, bo vse boljše.
sploh pa ga imamo vse.
tunna http://titabota.blogspot.com/| nina _ je napisal/a: |
Jaz se sredi poletja niti slučajno ne bi odpravila migat ovita v folijo... |
sredi poletja je že zdavnaj prepozno![]()
Roncolino ![]()
![]()
![]()
| Roncolino je napisal/a: |
sredi poletja je že zdavnaj prepozno
|
Ah, kje pa, nikoli ni prezgodaj in nikoli ni prepozno.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Raca z rezanci na azijski način