30. jun 2013 12:23
Tile ![]()
![]()
morajo biti pa zelo dobri, ker so toliko opevani. Moram to tudi jaz drugo leto poskusit, pa da vidim.
Balenka
30. jun 2013 12:23
Tile ![]()
![]()
morajo biti pa zelo dobri, ker so toliko opevani. Moram to tudi jaz drugo leto poskusit, pa da vidim.
Balenka
30. jun 2013 15:00
Ja Balenka, moraš posadit zimski česen.
Men so surovi zelo, zelo okusni.
Kuhani in praženi pa skoraj zgubijo okus, vsaj meni.
Danes sem jih dala surove na solato, in malo tudi v juho, super je bilo.
Lepo nedeljo vsem.
irena
30. jun 2013 15:01
Aja, pridi Balenka ti jih malo dam za pokušino.
irena
30. jun 2013 15:11
Irena,
poskusi ocvrte; narediš kot šampinjone - v testo in drobtine, pa hajd v vroče olje. Dobijo en čisto poseben okus. Samo ne pretiravat, ker kar težko obležijo v želodcu, če jih poješ preveč.
Sonja
30. jun 2013 15:16
O hvala, bom probala.
irena
4. jul 2013 20:53
Ob branju teme o malancanih,
ugotovila, da sem zmazala cel kos
radosti.
Sedaj pa malo sprostitve in ohladitve ob kozarčku rdečega
in kozarčku
.
5. jul 2013 6:26
PASJA RADOSTTTT ![]()
. Tako NOSTALGIČNO, TAKO DOBRO, VEDNO ZNOVA ME POTEGNE V OTROŠKA LETA in RAdosT na palci, ter pečenje na odprtem ognju, pred takrat ŠE-NE-DOGRAJENO-HIŠKO na Tinju
. Vedno, ampak res vedno sem jo kot mali fantič SKURIL
na eni strani. Ampak se s PAPIJEM
nisva sekirala. Bila so to najlepša leta mojega življenja...![]()
Včeraj: BIOTECH enzy MARCIPAN proteini s polnomastnm mlekom + domač MARMORNI-SKUTIN kolač nekje med JURČKOV ODROM ter VEČEROVIM ODROM na FESTIVALU LENT.
Vladek pa VLADEK!!!![]()
"PREKO MUREEEEEE, PREKO DRAVEEEEEEEEEEE..."![]()
Mygrace
sporočila: 6506
5. jul 2013 8:53
Pasja radost, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Dostikrat si jo kupim en ovink...pol pa mal čebule ali česna in glažek rujnega, mmmmmmmmmmmmmm
Pa buhnedej jo narezat, je treba tko po zidarsko papat![]()
5. jul 2013 11:50
, MBrando, si mi naredil lušte z "radost na palci". Pa vsaj na žaru bi si jo lahko pogrilala...
To poimenovanje dotične radosti pa prvič slišim. Torej, Mygrace, naslednjič pri nakupu le-te rečem:
"Gospod mesar, en ovink pasjega vesela." ![]()
5. jul 2013 14:31
| Mygrace je napisal/a: |
Pasja radost, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Dostikrat si jo kupim en ovink...pol pa mal čebule ali česna in glažek rujnega, mmmmmmmmmmmmmm
|
JEEEEEEEJ Johanna, me veseli . Preberi si pisanje pod temo KOSILO. Boš videla..kako in kaj glede PASJE RADOSTI!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način