Rženi in pirini kosmiči v navadnem jogurtu z rozinami in jagodami.
Cinnamon Stick
Rženi in pirini kosmiči v navadnem jogurtu z rozinami in jagodami.
Cinnamon StickPolnozrnati prepečenec, višnjeva marmelada, mate čaj.
Tinky BinkyEna velika pest orehovih piškotov, kefir, kava
VranaMed tednom, imam vedno zajtrk mlečen - mleko in fitnes kosmiči ki so res bomba, zraven pa kakšno jabolko ali banano.
Ko nimam časa, pojem jogurt s sadjem.
Med vikendo, ko imam pa za zajtrk malo več časa, pa si spečem
jajca z rdečo sladko papriko, malo naribanega sira, pečenega kruha(v jajcu) in zraven sirove / sirne (:D)
hrenovke.
Če se mi da, si včasih spečem tudi ameriške palačinke s slanino in javorjevim sirupom.
Navaden kruh z maslom in nutello pa itak pride vedno v poštev!
PastaLover
Športmisli v kefirju z dodatkom skute, kava, dobra mera![]()
Vprašanje povezano z zajtrkom:
Če si za zajtrk privoščite kosmiče (ovsene, ržene, ječmenove, pirine, ...), kako jih pripravite?
Ali jih jeste kar tako, ali jih namočite (za koliko časa), ali pa jih skuhate?
Ali jih namočite v mleku, jogurtu, kefirju?
rdkapicaKosmiče včasih namočim v mleku, jogurtu, kefirju ... ali pa jih skuham v mleku, v vodi - dodam kakšne dodatke in je super.
Danes pa grški jogurt z dodatkom kokosove moke, svežih jagod in presni kakav ![]()
.
Koliko časa namakate kosmiče? Čez noč?
rdkapicaDomača granola, mleko, kvi, mate čaj.
Tinky BinkyJa, rdečakapica, jaz jih namočim zvečer, da so zjutraj lepo pocasti. Razne športmislije in kosmiče z dodatki. Če so pa samo kosmiči, jih skuham, pozimi zjutraj, poleti pa že zvečer, da so do jutra že hladni. Kuhanim vedno dodam cvetlični med, včasih tudi enmalček skute ali pa kisle smetane.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Galette z zelenjavo