Kaj danes za zajtrk

Rženi in pirini kosmiči v navadnem jogurtu z rozinami in jagodami.

Cinnamon Stick

Polnozrnati prepečenec, višnjeva marmelada, mate čaj.

Tinky Binky

Ena velika pest orehovih piškotov, kefir, kava

Vrana

Med tednom, imam vedno zajtrk mlečen - mleko in fitnes kosmiči ki so res bomba, zraven pa kakšno jabolko ali banano. 

Ko nimam časa, pojem jogurt s sadjem. 

Med vikendo, ko imam pa za zajtrk malo več časa, pa si spečem

jajca z rdečo sladko papriko, malo naribanega sira, pečenega kruha(v jajcu) in zraven sirove / sirne (:D)

hrenovke.

Če se mi da, si  včasih spečem tudi ameriške palačinke s slanino in javorjevim sirupom. 

Navaden kruh z maslom in nutello pa itak pride vedno v poštev! 

PastaLover

Športmisli v kefirju z dodatkom skute, kava, dobra mera

Vrana

Vprašanje povezano z zajtrkom:

Če si za zajtrk privoščite kosmiče (ovsene, ržene, ječmenove, pirine, ...), kako jih pripravite?

Ali jih jeste kar tako, ali jih namočite (za koliko časa), ali pa jih skuhate?

Ali jih namočite v mleku, jogurtu, kefirju?

rdkapica

Kosmiče včasih namočim v mleku, jogurtu, kefirju ... ali pa jih skuham v mleku, v vodi - dodam kakšne dodatke in je super.

Danes pa grški jogurt z dodatkom kokosove moke, svežih jagod in presni kakav .

Mayisa

Koliko časa namakate kosmiče? Čez noč?

rdkapica

Domača granola, mleko, kvi, mate čaj.

Tinky Binky

Ja, rdečakapica, jaz jih namočim zvečer, da so zjutraj lepo pocasti.  Razne športmislije in kosmiče z dodatki. Če so pa samo kosmiči, jih skuham, pozimi zjutraj, poleti pa že zvečer, da so do jutra že hladni. Kuhanim vedno dodam cvetlični med, včasih tudi enmalček skute ali pa kisle smetane.

Vrana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti