Kaj danes za zajtrk

Danes pa tržnica: zelenjavna pogača in krapec

eno vprašanje...ali prej namočeni kosmiči tudi toliko napenjajo, kot kosmiči, ki so samo zaliti z jogurtom/mlekom in takoj pomalicani?

Ker mene mešanica kosmičev nenormalno napenja.....in v službi seveada ne morem prosto "spuščat zraka". Zato me vse boli, ker sem cela napihnjena.

tinkarica

(Nekuhane) kosmiče je treba vedno temeljito prežvečiti. Ko jih pogoltneš morajo biti slinasta kaša. Namakanje še zmanjša napenjanje, vendat niti slučajno tako, kot žvečenje.

Bučni in orehov kruh, domača skuta s Tinja, kutinova čežana, marelična marmelada, proja z domačim mlekom iz mlekomata.
NOM NOM

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
ovseni kosmiči, laneno seme, speštane jagode, mleko, stevija, mmmmm

Uh, danes sem si pa privoščila odličen zajtrk!

Že ob osmih sem si delala sirove hrenovke z jajčko na oko, zraven kečap, kruh z maslom in čemažem in čaj.

Okoli desetih sem si nardila še en dober smoothie iz svežih jagod iz vrta, borovnic(trgovina) maaaalo banane za sladkost in jabolke. BOMBA, VAM REČEM!:3

Lep pozdrav! 

PastaLover

Jutri si bom privoščila domač ržen kruh z maslom in marmelado, veliko skodelico espresa ob nedeljskem časopisu- popolno nedeljsko jutro,

dopoldne za malico bodo pa domače češnje, sicer ne naše, ker jih je letos vzela slana

tabu

jagode in sojin jogurt.

NaturensGalleri

včeraj kos domače potice in skodelica ječmenovega kapučina

danes jajce na oko na špinači s feto, skodelica sadnega čaja

motovilčica

Čokoladno-kokosovi scones, mate čaj. (ja, imamo obdobje sconesev in vsi so božanski)

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti