Kaj danes za zajtrk

VČERAJ:
Nostalgično in po dolgih letih normalen zajtrk v krogu družine in malega pirata!
- Tokrat sem si prinesel še preostanek mojega sadnega zajtrka na Tinje; dodal sem samo žlico skute, kellogsa in rženih kosmičev. UVERTURA
- Umešano jajčko na OGROMNO srebrnjaka + kos popečenega domačega kruheca (vse nareje od moje mame in tako kot pred davnimi, davnimi leti, ko sem še teptal tole zemljico kot 
- šalca čaja

Kasneje pa ena izmed boljših BELIH KAFIC( pri ORGLECU na Tinju. Veliko bolje kot pri marsikateri EMINENTI rest.oz gostilni v mestu!!! PREVERJENO) + 1/2 finega croissanta ter v družbi družinice iz Zagreba in moje družine. 
Prelepo!!!
Izkupiček obiska pa je bil; kilca domače skute iz TREŠNJEVCEV, prav tako četrt kilce sira in liter domačega jogurta. Tam ja, v Zagrebu, so tržnice še to KAR MORAJO BITI in kot so bile v bivši državi. Super fino fajn mi je to, da lahko v prijetni atmosferi poklepetam, sprobam vso ponudbo in pol po nekakšni normalni ceni zadeve tudi dobim.

Danes: 
Ponovno klasika...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Jojjjjjjj, kaj bi jest tebe za ušesa........

ker pa te rada berem, ne bom čist nič rekla, naj bo prijazen dan pred teboj

babka1951

babka1951 je napisal/a:

Jojjjjjjj, kaj bi jest tebe za ušesa........

ker pa te rada berem, ne bom čist nič rekla, naj bo prijazen dan pred teboj

babka1951

Kaj pa, kaj pa madam babka1951? Kje tiči problematičen KLOP? Za ušesa ker sem ponovno bil danes na klasiki (saj drugače čez dan jem veliko več, tako da kilce grejo gor, anoreksija pa je vedno bolj v ozadju) ali za ušesa od slastnega včerajšnega zajtrka. 
Kaj pa vi papcate že zadnjih 20 years?

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando, jaz se nič ne obremenjujem s prehrano, jem vse po trenutnem navdihu.......ne papcam tako zadnjih dvajset let, tako papcam že celo moje življenje, vsaj mislim tako.....

babka1951

Samo še jogurt dodam, pol pa   !

Brgita

, umešana jajčka na čebuli in lisičkah. Kos, doma pečenega, rženega kruha. 

Skodelica jagod, nabrane včeraj, pred nevihto. 

Johanna

Lca jogurt, par suhih sliv, tri domače mini hruške in zeleni čaj.

Cinnamon Stick

ribice tuna, zmešane s svežim paradajzem, kumarami

majaos

majaos

majaos je napisal/a:

majaos

O ti mamino veselje!!! Zraven pa domač kruh iz krušne pečice ali tisti fiiini morski PREGREŠNI puhasti kruh? Edino na morju velja 

Vćeraj: Klasika ampak namesto ovseno/ržene kaše sem imel kuskus z rozinami in banano + skleda mešanega sadja + skledica mešanice TETKE SKUTE in TREŠNJEVKA SKUTA

Danes: Vse po planu + ajdova kaša presno. NJAAAAM. Sploh ker tako fiiino še hrska. Jaz si vedno tako ajdo pripravim. Če pa hočem toplo, pa jo le pogrejem 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti