Danes:

Danes:
Kaj pa je to ocvrto? So morda langoši? Uf uf uf, pa brez tablet tud ne gre. Pri meni tud ne! Kaj pa čmo!
BalenkaPodobno kot včeraj, s tem da sem tokrat naredil PORRIDGE v mikrovalki + vanilijeva aroma + cimet. Ko pa se je ohladil pa faaajn jogurta čez.
Hmm,hmm, skoraj da so langoši ja. Prvo sem sicer takoj pomislil na JABOLKE V SRAJČKI, a glede na "konstitucijo" :D, se ne bi izšlo hihi
Tablete ja...pri meni tudi ![]()
Košček rulade, bela kava...
Brez češenj, brez tablet - zdrava kot
. Trkam....
Danes, podobno kot včeraj le, da v jedilnici za lepo vreme:
Glede ocvrtega ( ne vem kaj so langoši, ne ljubi se mi googlat ): moka sol voda in kvas ( nič jajc, nič mleka ), testo narejeno bolj mehko, zajemam z žlico in na vrelo olje, se mi zdi, da nekaj takega pečejo po celem planetu, videl v srbiji, bosni, hrvaški, rusiji, čilu, peruju...........
Glede češnj: dobil od " znanca ", ima dva drevesa, pravi, da so rodila kot nikoli doslej, danes moram porabit.......
Glede tablet: vi verjetno imate kakšne zdravstvene težave, da jenljete tablete, jaz pa ne, pri meni je to zaradi kozmetike: tablete mi zagotavljajo sjaj v očeh in ( telativno ) lep ten, brez tablet bi mi izginil sjaj in koža bi mi čist propadla![]()
ežoj
Češnje, borovnice, suhe slive pa dve lešnikovi kroglici Giotto :)
Cinnamon StickDanes smo si privoščili pozen zajtrk: tuna z mlado šalotko ![]()
![]()
in svež kruh.
danes: ovsena kaša, skuta z breskvami
mali kuhar| mali kuhar je napisal/a: |
danes: ovsena kaša, skuta z breskvami
|
JUTRI:
Jooooooooj, komaj čakam. Ponovno meni tako ljubi sadni zajtrk. Tokrat imam doma 3 BOŽANSKE MLEČNE IZDELKE katere kombiniram. NE zmešam, ampak izmenično dajam v usta . Cottage cheese, TETKA SKUTA (včeraj dobil novo dozo in JAAAAAA, narejeno točno kot si želim. Rahlo sladka, grudasta in suha. ) in BOHINJSKA ALB. SKUTIKA. Hjoooooo. To ko odprem hladilnik vdari ven ZLATA SVETLOBA.
- Skleda sadja; breskve,nektarine,marelice,črešnje,jabolka,hruška![]()
- tokrat ne bom naredil porridge ampak bodo kar namočeni kosmiči v vodi ter jogurtu
- v skledi od vsake skute po ena žlica![]()
![]()
![]()
![]()
- različni oreščki/semena
- lavor čaja![]()
MBrando,Bohinjsko albuminsko skuto kupuješ v trgovini ali imaš domačo?
nickMaxKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Domači Ferrero Rocher