Kaj danes za zajtrk

Danes se mi je po dolgem času zaluštal slan zajtrk, zato sem si pripravila kuskus s paradižnikom, česnom in olivami , zdaj pa sledi še zeleni čaj.

Cinnamon Stick

danes: ovsena kaša, banana, kozarec mleka

mali kuhar

Voda z limono, hrustljavi kosmiči, borovnice, jogurt.

aby

danes: čokolino, omleta iz beljakov, kozarec mleka

mali kuhar

Danes carski praženec iz pečice z jagodami

aby

hrenovke, pečen jajček na oko, ,

Balenka

mali kuhar je napisal/a:

danes: čokolino, omleta iz beljakov, kozarec mleka

mali kuhar

LIKE A BOSS.
Koliko si imel čokolinota (g) oz. s koliko mleka. Rumenjake, upam, uporabiš za kakšne pecivo, ali daš morda peseku (ako ga imaš)?. Veš kaj bi bilo tudi super dragi kuhar. Fajn stepst beljake, po preverjem receptu, da so trdi kot beton, nato pa samo dat na vrh čokolinota/mlečnega riža/praženca, kot nekakšna varianta smetane. 
Obožujem takšen slan beljak in vedno kakšno žličko ukradem ko delam pecivo in moram beljake posebej stepst .
Mleko domače in/ali trgovinsko polnomastno?

aby: NJAMSI. Pa dober tek za nazaj. upam da si uživala, zraven pa kakšno dobro čtivo!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Omleta z zelišči in šparglji.

polarbear

Danes:

ežoj

Kruh z maslom in medom,divka.

polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti