Vroča čokolada in dva mini keksa :)
Cinnamon Stick
Pekoča paradižnikova juha
Vroča čokolada in dva mini keksa :)
Cinnamon Stickkruh, maslo, med in nato še malo špeha
majaos| RozaRoza je napisal/a: |
Klasični vikend zajtrk: - črni kruh, maslo, domač med in domača marelična marmelada, črni čaj...
|
ENERGIJA NA VIŠKUUUUUU.
Frištik z jogurtom, sadjem, oreščki,semeni,cimetom,rženimi kosmiči in šalco črnega čaja. NJAAAAMII
danes: kosmiči z mlekom
mali kuharVčeraj: Klasika
Danes:Klasika ampak samo z žlico rženih + koruznih kosmičev
Jutri: Klasika
Danes vikend zajtrk med tednom: carski praženec z jabolki, zalito z javorjevim sirupom. Metin čaj.
aby
ugotavljam, da res veliko ljudje jeste kosmiče za zajtrk- pridni!
Jaz si 2x na teden privoščim koruzne kosmiče z mlekom in to je to. Se moram bolj potrudit in presedlat še na kake druge, ampak sem že parkrat stala pred polico v trgovini, gledala vse tiste škatle in nato šla iz trgovine brez.
A mi lahko prosim svetujete dobre kosmiče(ovsene,ržene,...), ker res ne mislim doma imet 5 škatel zanič kosmičev![]()
Danes pri meni za zajtrk: črn kruh z maslom in medom ter skodelica vanilijevega kapučina
lučica
| lučica je napisal/a: |
A mi lahko prosim svetujete dobre kosmiče(ovsene,ržene,...), ker res ne mislim doma imet 5 škatel zanič kosmičev lučica |
Hofer ima krasne ovsene kosmiče, navadne ali polnozrnate. Jaz jih imam najraje s kefirjem, v katerem jih pred konzumiranjem namakam 15-20 minut.
Kos belega kruha z margarino in medom, skodelica kakava in jabolko
Cinnamon StickKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Ocvrte brizgane palčke (churros)