Ema 2011

Po dramatični razglasitvi sem bila res ganjena in vesela za Majo in celo ekipo .... hja, sem precej tekmovalen (v navijaškem smislu) tip človeka in pri uspehih težko ostanem ravnodušna .... ČESTITKE!!! .... v soboto pa vsaj 6. mesto!

katjushka

Bravo Maja! Pri razglasitvi rezultatov sem si skoraj roke pogrizla :) 2 pesmi pred našo sem bla tako živčna kot da grem jaz z Majo na oder :). Nimam drugega reč kot kapo dol Maja! Finale je zaslužen in upam (in nekako predvidevam) da bomo letos uvrščeni med prvih 5

Vsem dvomljivcem in zavistnežem je naša pevka pokazala dober nastop.Čestitke in vso srečo v soboto!!!

adalbert

Tamalaursa, jaz bom rekla med prve 3

Meni je delovala suvereno, kompaktno, koreografija dišala po Beyonce...dober nastop, glas itak..

Njej in nam privoščim.

Andrej Hofer me je pa prijetno zabaval

japaja

A to so kulinarične stavnice?  Jaz ji napovedujem sedmo mesto. Tako kod pred leti Darji Švajger in Nuši Derenda.

Včerajnšnji njen nastop in petje sta bila odlična, bravo Maja, čestitke, zdaj pa držimo pesti še za soboto!

Vilma

Andrej Hofer ji je na klepetalnici rvslo.si napovedal 9. mesto, drugače je bila pa tudi meni zelo zabaven . Komaj čakam njegovo reakcijo jutri ko bodo nam po večini podelili 12 točk. Japaja nekako se bojim bit preveč optimistična. Drugače si itak želim da bi zmagala, ker bi si zmago res zaslužila.

Punce, iz vaših ust (pravzaprav, iz vaših tipkovnic na božji ekran) v božja ušesa. Mogoče pri drugih tekmovanjih šteje tudi drugo in tretje mesto, tu si zapolnimo samo zmagovalce(ke), zato Maja: do zmage. 

janko1

Ja, janko, a izjeme so tudi tu! Veš, kdo je zmagal leta 1958?

Gotovo pa poznaš tretje uvrščeno pesem 

lp

mzm

hedonist je napisal/a:

Žal, ampak Andrej Hofer je en navaden debil !!

hedonist

In to velik, včeraj mi je bilo nerodno poslušat to sranje, zasluži si odpoved in prepoved vstopa kadarkoli in kjerkoli v eter. Kako taki nesposobneži sploh opravijo razgovor, avdicijo,...

Commis débarrasseur

JAz sem prepričana, da bi Slovenci morali nehati hoditi na Evrosong. Ker tiste promocije, ki jo pričakujemo, ni in ni, ker  to velik stane.

Letos je Maja popravila slovenske neuspehe, vendar bo potem spet vse po starem.

Včerajšnji finale smo posebej proslavljali v Mariboru, Velenju in Svečini.

Naj se  Maja pokaže svetu, uvrstitev je skoraj nepomembna.

Evrosong pa je že zdavnaj izgubil svoj čar. In pesmi, ki so bile naše udeleženke in ki so zmagale zadnja leta ,v resnici ne popeva nihče. Kaj torej to pomeni ?

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti