Biskvit s slivami
Sara, tudi jaz sem Camperjeva fanica, svetujem ti, da vsaj prvi par kupiš v trgovini, ker so njihove številke precej velike.
Jaz sem ene nabavila preko interneta, pa jih zdaj, če sem s kolesom ali motorinom, kljub vložkom izgubljam na vsakem semaforju.
V Ljubljani poznam samo Transporterjevo trgovino (tam sem tudi kupila svoj prvi par, prej te znamke nisem poznala), verjetno res ni kakšne hude izbire, ampak zame, ki bolj poredko zaidem tja, se vedno kaj najde.
Ko boš kaj pohajala po Trstu, poglej si dve trgovini, ena je na isti ulici kot Tržaška knjigarna, na ulici S.Francesco, druga pa na ulici Milano.
Če so ti všeč Camperji, ti bodo gotovo tudi španski Pikolinos, ampak tudi zanje velja, da imajo večje, oziroma širše številke, kot smo jih navajene pri italijanskih čevljih, zato bodi previdna pri spletnem nakupu.
Obe znamki imata zmeraj velike popuste, če te ne moti, da boš obuvala lanski model, si na konju, ker so (predvsem Pikolinos) neuničljivi.
nolaHvala vsem!
Bo treba na izlet v prestolnico. (Trst je pa bolj želja kot da bi se lahko res zgodilo.) Na štajerskem koncu je bolj bogo, kakor vidim. Transporter sicer poznam, a bolj zaradi Dr.Martens čevljev. Mogoče imajo tudi kake Camper, bom preverila ob priliki.
Za Pikolinos prvič slišim, so mi pa nekateri modeli zelo všeč. Če so širši , potem pa še sploh.
Brez predhodnega pomerjanja enakega modela si pa itak ne bi upala ničesar naročit, imam preveč nestandardno stopalo.
A ne bi bilo super, če bi bili čevlji ne samo v različnih dolžinah, ampak tudi širinah? Recimo 38 C?
Sara, "čudne" številke čevljev v svetu že zelo dolgo obstajajo. ![]()
![]()
Normalna je B (ali Medium), ozke so A, AA, AAAA, Potem so še C, D, kaj več ne vem, jaz sem po JUS-u ![]()
![]()
, vsaj kar se stopal tiče. Ne vem, kako je s ponudbo v Sloveniji.
| sara.vidmar je napisal/a: |
A ne bi bilo super, če bi bili čevlji ne samo v različnih dolžinah, ampak tudi širinah? Recimo 38 C? |
Saj so, ARA ima kar nekja različnih širin iste številke, za veliko modelov.
Rimljanka, Aro poznam. Se mi zdi, da sem prav na teh straneh dobila nasvet, da imajo tam širše modele čevljev. Saj v sili kupim, kar mi pač gre na nogo, ampak vseeno si želim, da bi lahko kupila čevlje, ki so mi tudi všeč, ne samo prav.
Danes sem preverila v Transportu in je Camperja samo za vzorec. Pa še v eni trgovini s čevlji so mi pokazali njihove širše modele, menda njihove hišne znamke. Tudi razočaranje. ![]()
sara
Sara, danes sem bila v trgovini Camper v Ljubljani na Starem trgu in moram reči, da sem bila razočarana. Izložbi prazni, na sredi trgovine miza in na njej bolj malo izbire (moški, ženski in otroški čevlji vse skupaj na približno dveh kvadratnih metrih). Dvoji čevlji so mi bili še kar všeč, ampak se zaradi visoke cene (še) nisem odločila za nakup.
Sem pa videla tudi ene Höglove v Pekotu na Čopovi, pa je bilo itak že zaprto.
Od Are pa tudi meni niso všeč, čeprav sem glede udobnosti slišala že mnogo pohval.
JanisJoplin ![]()
Aha, no, to je pa pomembna informacija, limnol (da imajo vsi bolj ali manj isto kopito). Pa hvala še za link o velikosti in širinah čevljev.
JanisJoplinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Bučni pire iz rumene buče