Če prav razumem je treba to kroglico oblikovati na steklenici.In je ta gobica potem v enem kosu,če se ne motim?Ni potem potrebno posebej beta delati ,če zAstopim.
Mi lahko kera pove ,prosim?
kriznanaČe prav razumem je treba to kroglico oblikovati na steklenici.In je ta gobica potem v enem kosu,če se ne motim?Ni potem potrebno posebej beta delati ,če zAstopim.
Mi lahko kera pove ,prosim?
kriznana| kriznana je napisal/a: |
Če prav razumem je treba to kroglico oblikovati na steklenici.In je ta gobica potem v enem kosu,če se ne motim?Ni potem potrebno posebej beta delati ,če zAstopim. Mi lahko kera pove ,prosim?
|
Nisem jih še delala ( imam namen, hihi ) ampak sem tudi jaz tako razumela kot ti. Vrat steklenice se "potunka" v čokolado v pravu/kakav in se pol s steklenico odtisne bet.
Petya| Petya je napisal/a: | ||
Nisem jih še delala ( imam namen, hihi ) ampak sem tudi jaz tako razumela kot ti. Vrat steklenice se "potunka" v čokolado v pravu/kakav in se pol s steklenico odtisne bet. Petya |
lp, pinkapinka, na katerem oddelku (polici) si ga našla ?
(Hvalaaa)
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom