Angleški kolač
To z garancijo mi pa ni jasno. Garancijo daje proizvajalec in po neki osnovni logiki velja povsod! Če v tem primeru to ne velja, potem je to precej navzkriž z ugledom, ki naj bi ga potrjevala cena. Se vam ne zdi?
SergejMimogrede, apple mislim, da je uredil, da ima servis v Ljubljani za vse Iphone, kjerkoli je kupljen:) Za Kitcehaid pa sem jaz morala pokazat račun, če je res kupljen v Sloveniji.
ajmar| cellnet je napisal/a: |
| ps. ne poznam tvoje metode računanja, vendar pride po moji 450 eur brez evropske garancije. (330 + 125)*1,15 (carina)*1,2 (slovenski DDV) = cca. 630 dolarjev da ne boš presenečen. cellnet |
Če se ga res da kupiti na prej omenjenem linku, mislim da je 482€ v redu cena.
Za Iphone obstaja servis, kupiti se ga pa ne da? :)
Commis débarrasseurJa, tako je zzak1977, kupiti se ga pa ne da.
ajmar| Mikser je napisal/a: |
| Mislim pa, da je pa tole še najboljša izbira. Sicer pa ne vem točno koliko stane v Sloveniji. Poštnina pa je 22 EUR in to so vsi dodatni stroški.https://shop.strato.de/epages/61330151.sf/de_DE/?Obj |
Če sem prav zasledila, ta cena velja le za belega?![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Špargljeve blazinice