Že večkrat napisano in povedano, da je mašinca 1A. Za normalno kuhinjsko uporabo tudi Classic zadošča. Poleg tega je še tako retro klasično lep ;)
Pa še konec leta se bliža, tako da se je treba obdariti ;)
DBpek http://www.easy-recepti.comŽe večkrat napisano in povedano, da je mašinca 1A. Za normalno kuhinjsko uporabo tudi Classic zadošča. Poleg tega je še tako retro klasično lep ;)
Pa še konec leta se bliža, tako da se je treba obdariti ;)
DBpek http://www.easy-recepti.comPa ima tudi posoda na Classic modelu ročaj?
Amanda AngelicŽal ne. Danes preveril v hipermarketu. Artisan ga ima.
Miroslav VulovićNe, nima ročaja,...jutri je 20% popusta s kuponom tako, da je 280 € ni pa na obroke. Na obroke je na ceno 349,90 €, če imate 'ta zeleno ali zlato' mercator pika kartico... Jaz sem ga že rezervirala, ga jutri kupim in sprobam ;-).
Je pa to težka 'mašinca' skoraj 11 kg!!!!!
MARTA72Hvala vsem za komentarje, ga bomo gotovo tudi mi kupili jutri, ko je še dodaten 20% popust. Lep vikend vam želim in obilo veselja in uspeha pri peki :)
vida-laraHvala MARTA za idejo o rezervaciji, šele v 6 hipermarektu sem lahko rezervirala mašinco, so že vse prodali. Bi skoraj ostala brez nje.
vida-laraVčeraj rezervirala, danes odpovedala - je vseeno zmagal razum
. Bom počakala, da MUM oddela svoje in podleže.
No, pa je KA doma in že pridno dela,....ha,ha,.....
MARTA72Ja,Marta72, kje si sedaj s poročilom![]()
Tako sem vesela. ta zadnjega sem dobila. Za moje potrebe je Classic čisto dovolj. Ne vem, če bi ga še kje dobila za 280 evrov.![]()
![]()
Drugače se pa tudi za ta model lahko kupi posoda z ročajem.
emalisej
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso