Kitchenaid

Že večkrat napisano in povedano, da je mašinca 1A. Za normalno kuhinjsko uporabo tudi Classic zadošča. Poleg tega je še tako retro klasično lep ;)

Pa še konec leta se bliža, tako da se je treba obdariti ;)

DBpek http://www.easy-recepti.com

Pa ima tudi posoda na Classic modelu ročaj?

Amanda Angelic

Žal ne. Danes preveril v hipermarketu. Artisan ga ima.

Miroslav Vulović

Ne, nima ročaja,...jutri je 20% popusta s kuponom tako, da je 280 € ni pa na obroke. Na obroke je na ceno 349,90 €, če imate 'ta zeleno ali zlato' mercator pika kartico... Jaz sem ga že rezervirala, ga jutri kupim in sprobam ;-). 

Je pa to težka 'mašinca' skoraj 11 kg!!!!!

MARTA72

Hvala vsem za komentarje, ga bomo gotovo tudi mi kupili jutri, ko je še dodaten 20% popust. Lep vikend vam želim in obilo veselja in uspeha pri peki :)

vida-lara

Hvala MARTA za idejo o rezervaciji, šele v 6 hipermarektu sem lahko rezervirala mašinco, so že vse prodali. Bi skoraj ostala brez nje.

vida-lara

Včeraj rezervirala, danes odpovedala - je vseeno zmagal razum. Bom počakala, da MUM oddela svoje in podleže.

rrr

No, pa je KA doma in že pridno dela,....ha,ha,.....

MARTA72

Ja,Marta72, kje si sedaj s poročilom

rrr

Tako sem vesela. ta zadnjega sem dobila. Za moje potrebe je Classic čisto dovolj. Ne vem, če bi ga še kje dobila za 280 evrov. Drugače se pa tudi za ta model lahko kupi posoda z ročajem.

emalisej

Sporočilo je spremenil(a) emalisej dne 06.dec 2014 18:37

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti