Kitchenaid

Sama imam KA slabo leto in sem zelo zadovoljna z njim. V njem delam praktično vse; tudi tisto, česar prej nisem delala, npr. kruh. Očitno nisem med najbolj zahtevnimi uporabniki, saj se nikoli nisem obremenjevala in poglabljala v te W.

Imam pa eno vprašanje za uporabnike: koliko dejanskih hitrosti imate na levi strani pri ročki? Meni se ročica 6-krat premakne, imam model Artisan. Hvala!

Titikaka

Titikaka, na Artisanu ima ročica za hitrost 6 korakov: 0, 1, 2, 4, 6, 8, 10. V navodilih piše, da je možno ročico postaviti tudi v vmesni položaj med dvema številkama, na primer med 2 in 4, da dosežemo hitrost 3.

Miroslav Vulović

Kgkm,takšen dizajn ima tudi gorenje.

nxyz

nxyz je napisal/a:

Kgkm,takšen dizajn ima tudi gorenje.

nxyz

A to je kaka fora?

S KA si kupiš kvaliteto in tudi design. Meni je poleg uporabnega efekta v kuhinji važno tudi, da je lepo za pogledati, ker ne dojemam kuhinje le kot delavnico ampak kot neki prostor, ki ga želim imeti okrencljanega po svoje, tudi če je okrasek KA na polici 

Male količine beljakov stepe najlažje tako, da posode nimaš fiksirane nekje do mehurjastega stanja, nato pa jo fiksiraš in daš na veš. 

OlivaB je napisal/a:

Ne vem kam bi tole uvrstila, pred časom, ko sem se še navduševala nad tem mikserjem, sem nabavila njihovo knjigo. Kasneje sem si premislila in ga nisem kupila, tko da mi tudi knjiga ne koristi. Če kateri prav pride...

Dober večer,

OlivaB zanima me ali je ta knjiga še na voljo in tudi cena. Hvala.

Tejka123

Dober večer,

OlivaB zanima me ali je ta knjiga še na voljo in tudi cena. Hvala.

Tejka123

a je še v akciji v Mercatorju, nikjer ne zasledim, pa včeraj bila v M tehniki in nisem videla nobenega...Hvala!

pultica

Ni v akciji v M-Tehnika, pač pa v živilskih hipermarketih.

rrr

Jaz sem s svojim zelo zadovoljna, sem delala testo za kruh, za mafine in tudi stepeni beljaki so čist puhasti. Jaz sem gledala veliko ostalih mikserjev in prišla do tega, da ni bistvo v moči oz. vatih, vsi kuhinjski roboti, ki niso kitchenaid so s plastičnim ohišjem in nekimi kvazi metlicami. Moja mami ima bosh mum, ki je bil precej dražji od mojega kitchenaida in mu "ne seže do kolen" če lahko primerjam na tak način, pa ima več moči  Je bil moj mašin vreden vsakega centa  Lep večer.

vida-lara

Glede moči: Nazadnje sem kupila palični mešalnik s 160 w in je naj nakup leta 2015. Hihi. Resno, ne gre se za wate. Je pa grši kot KA in je zato v omari :D

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti