Tristo kosmatih in druga čuda narave
Kako so lepi, lepi vsi.Super tema, se strinjam.![]()
![]()
![]()
| tigris je napisal/a: |
| Mi imamo muco in mačkona (mati in sin), ki smo ju lansko zimo postavili pred dejstvo, da jo morata preživeti zunaj (ker smo pač dobili otročka), seveda smo poskrbeli za zavetje, le v dnevni sobi na kavču se nista več smela izležavat. tigris |
Ker imam tudi sama dva otroka, mačka in podgano, zgornjega zapisa sicer ne razumem najbolje ...
Imamo pa pri nas take kosmate "face":

Morda bo komu zanimivo videti, kaj prihaja iz posebnih "kokonov", ki jih večkrat najdemo pod kamni in na drugih skritih mestih. Tole je bilo posneto lani poleti na mojem dvorišču.
Rojstvo bogomolk:

... in kasneje odrasla lepotica

... pa še rogač, ki nas je obiskal letos:

Tigris, Vietnamčki zrastejo odvisno od hrane, ki jo imajo. Naša Joli ima tam ene 60 kil, ker je čez leto zunaj spuščena ko kuža in prosto hodi po parceli in je sploh ne hranimo, ker si sama najde. Se pravi, da poje preveč. Najbolje jih je držat tam na ene 30 kilah, kar je možno, če je pujs v stanovanju, drugače pa težko. Jedo vse, kar jedo živali in ljudje, tako da lahko računaš na še eno otroško porcijo pri kosilu
. Zdaj, ko ima mladičke, ima pa seveda tudi posebno prehrano, ki se kupi v zadrugi.
Drugače so pa zelo čisti, radi se kopajo, ne smrdijo in hodijo na wc na isto mesto, če je to v stanovanju, mu pač daš mačje stranišče. Pa radi se čohajo po trebuhu
in so nasploh radi v družbi (naša leži pred vhodnimi vrati, da kaj ne zamudi in se je treba čeznjo basat, če češ kam it ;-) .

lesnik
MamaF, čudovite slike!
lesnikMi sicer nimamo živali doma - razen kakšnih pajkov, poleti nadležnih muh in še bolj nadležnih moljev - mi je pa tale tema zelo všeč. Jaz si sicer že doolgoo želim enega kužka, ampak ga še ne bo, ker smo čist premalo doma, da bi bilo to smiselno in bi bila živalca večino dneva sama. Mačke so bile pa vrsto let pri hiši, sedaj pa par let ni nobene, saj so za mojo ostarelo taščo dobesedno nevarne, ker se stalno vrtijo pod nogami in je možnost padcev še povečana (že brez tega je parkrat padla).
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Mehiške taco košarice