Tristo kosmatih in druga čuda narave

anaeva, ooooo max Ti hvala za tolažbo glede skute/sira . Za naslednjič sem se že opremila s seznamom okoliških planšarij - dobila na TIC-u v Kobaridu . Borovnic & malin nisem videla, gozdnih jagod pa toliko, da še v življenju ne.

kafetarca foto blogec:Sovica Oka

Ma ne mi rečt, da sem pozabila slikat tanajmlajšo članico našega kravjega hotela Špeliko...

Kafetarca zelo lepa slikica, meni so mukice zelo všeč.

jade

Tudi to je zame "čudo narave" . Občudujem, samo z učki!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥ 

kafetarca foto blogec:Sovica Oka

Naš mačkon se je danes odločil, da mu je prevroče in se je postavil pred izklopljeno klimo in lepo "prosil" če jo lahko prižgem. Potem pa se je šel veselo hladit...

http://www.youtube.com/watch?v=uq5_TRlg1Xc&featu

Bojanca

ursula-ce
Krasne fotke, ena lepša od druge. murnik

Me prav zanima, če je na tem vrtu kaj dobrega za pojest.

jade

Srnica hoče malo papat, če pa vidi tako lepe dobrote na vrtu.

Pozdravček!

Šime.

tulka

iiii Tulika kako cute ježek

Pri nas je pa zadnjič eden se potikal okoli hiše, ampak smo ga pred kratkim našli mrtvega

Se je pa ati letos spravil kvazi vrtičkati in gojiti paradižnik. In mu abnormalno uspeva. Začetniška sreča bi jaz rekla

Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti