Tristo kosmatih in druga čuda narave

mopsika je napisal/a:

Zdravo Vanja,pa kako lahko konj to trpi,pa menda ni to slikano pri tebi,me kar mrazi,sem alergična na kače,že slepca se bojim, grozno. Ko gledam ANIMAL PLANET ,pokožejo,da  imate zelo veliko smrtno nevarnih kač, ojoj.
mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 11. 2014 17:48

/facepalm

Life is war against boredom~

Moje miceno je pa hrček, ruski menda. 

Evo, takle je pa s profila, med svojo najljubšo aktivnostjo, spanjem 

Viva Meier

Še moja zaspanka

petardica

Sporočilo je spremenil(a) petardica dne 11. 2014 22:53

Petardica, to mi je pa poznano,imamo tudi mi takšno zaspanko doma,a ne kako so prisrčni.

mopsika

Viva Meier je napisal/a:

Moje miceno je pa hrček, ruski menda. 

Evo, takle je pa s profila, med svojo najljubšo aktivnostjo, spanjem 

Viva Meier

, zdaj tudi na prvi sliki vidim sotrpina v vročini!

lp

mzm

Ja Mopsika,res so cukri. To je naša lubica

petardica

Evo še naša lepotička, zlata prinašalka Bella. Na žalost smo konec leta 2013 izvedeli, da je postala sladkorni bolnik in s tem dobili en dober kredit, ampak se ne damo.

DBpek http://www.easy-recepti.com

Krasna je. Ali ji morate dajati inzulin?

jade

Jade,naši prijatelji iz Italije so imeli psičko,ruskega hrta,ki je imela sladkorno.So bili naučeni kako z njo ,sami ji vzeli kri,in ji dozirali zdravilo...Dbpek,res je cela lepotička ta Bella...

Vrtejbenka

Babka1951 ali je tisti kuža pri smreki,mogoče slikan na poti okoli Bohinjskega jezera ali pa na poti na Planino jezero

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti