Akcija petrol - oprema penn

Mene pa jezi Petrol in njihovo sprenevedanje, namreč potrošniki zbiramo nalepke in ko se jih zbere dovolj se lahko KUPI izdelek za nižjo ceno. Sedaj pa se dogaja, da je nemogoče dobiti izdelke. Jaz osebno že od avgusta čakam na nahrbtnik, odgovor petrola : nismo pričakovali takšnega navala?

Ima še kdo takšno slabo izkušnjo?

patty

Ljudi s tako izkušnjo je ogromno in dejstvo je, da dejansko zaradi tega prihaja do pomanjkanja - seveda je pa to skorajda nedopustno.

rrr

V našem Petrolu so delali seznam čakajočih in ravno danes so poklicali, da se lahko prevzame nahrbtik. Je pa res, da je taka akcija, kjer že precej pred potekom zmanjka blaga nedopustna.

Lijana
tudi mi ne moremo dobiti nahrbtnika :( jasna

Jaz bi pa imela torbo za čez ramo, pa nimam dovolj nalepk. Če jih ima kdo kaj viška, naj mi prosim javi na ZS.

Hvala

Karnak, torto za čez ramo sem nabavila pa mi ne ustreza. Če si iz LJ ti jo lahko prodam.

Pozdravček!

tudi sama že kar nekaj časa čakam na nahrbtnik.. anitram1
Mi smo pa kupili odbojkarsko žogo, pa pušča... Dobrojedka
dobrojedka, poskušaj jo zamenjati, mislim da bi se dalo. LP mina20

Ni vse, kar je v akciji, vedno ugodno :) Sama sem ob pogledu na te izdelke samo zamahnila z roko. Marketinška fora pač. In da toliko ljudi pade na to foro, da nahrbtnikov zmanjka, ne morem verjet

jasna
Danes smo prejeli nahrbtnik, je pa res, da smo bili na čakalni listi in so nas poklicali. Sine ga je vesel, se je odločil, da ga bo imel za na treninge. Naivnost... ne bi rekla, saj nekje pa moraš kupiti bencin, spotoma pa še nalepke zbiraš. Za tistih nekaj EUR pa tudi ni pričakovati večne vzdržljivosti. paulinne

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti