Tehnična pomoč za avatarje
Kakšno sličico? Slike k receptu obdelamo, v tej temi na splošno govorimo o avatarčkih, ti se pa odbelajo polavtomatsko, smo zaposlili kuharčka Prijavkota za ta namen.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeMoram tudi jaz preveriti, če mi je uspelo,glede na to, da sem nekajkrat menjala slikico, saj mi ni nič odgovarjalo.
Katarina: Hm, očitno sem slab tekst napisal. Če ti je to napisalo, pomeni, da ti NI SPREJEL sličice, ker ni bila točne dimenzije 60 x 60 do 10 KB ali pa je bila večjih dimenzij kot 1200 x 1200. To sem mislil povedati, pa sem se malo nerodno izrazil. Verjetno si imela ali večjo sliko kot 1200 točk ali pa manjšo kot 60 ali pa je bila točnih dimenzij in predolga.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKatarina, eno pojasnilo: kuharček OBDELOVALKO = stroj, računalnik, program, ki avtomatsko in takoj pomanjša sliko ;-)
Torej ti ne bo treba čakat ![]()
Bojan Administrator| Bojan je napisal/a: |
Katarina, eno pojasnilo: kuharček OBDELOVALKO = stroj, računalnik, program, ki avtomatsko in takoj pomanjša sliko ;-) Torej ti ne bo treba čakat [zelo-jezen] [bojan] Bojan Administrator |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Kremna cvetačna juha