| 2.2. je napisal/a: |
| koliko pa stanejo in pošiljajo tudi v slovenijo? na hitro sem tu pa tam pogledala njohovo stran in videlo zelo lepe stvari samo koliko je valuta v eur? 2.2. |

Goveji golaž iz pečice
| 2.2. je napisal/a: |
| koliko pa stanejo in pošiljajo tudi v slovenijo? na hitro sem tu pa tam pogledala njohovo stran in videlo zelo lepe stvari samo koliko je valuta v eur? 2.2. |
Drage tortopekarice, prosila bi za pomoč. Dobila sem modelčke za rožice zraven pa je bilo tole čudo: http://www.mojalbum.com/petkica/petkica/foto/17955781 Mi zna kdo paovedat, kaj je to, ker v navodilih sploh ni omenjeno, da je to del kompleta? Hvala.
male modelčke za rožice, srčke, like od kart.. imajo tudi v hobi trgovinah. v levčku v hali a sem jih videla. za plastelin pa celo škatlo v merkatorju, sicer plastičnih, samo so bili pa vsi liki, pa še zelo poceni
Petkica, jaz imam iste kose plastike, pa ne vem kam bi jih vtaknila. Če se ne motim sem že s Pitončico razglabljala o tem, pa ni bilo nekih pravih idej.
No, vsaj Vendelina je našla eno varjanto ![]()
po moje je to eno stojalo, ampak za kaj, pa ne vem. poizkusite tisti dve zarezi vtaknit eno v drugo, morebiti bosta kljukici obrnjeni navzgor (moja prostorska predstava ni čisto H7) in se bo dalo celo kaj namontirat gor.
lp
cervus| morska medvedka je napisal/a: |
Petkica, jaz imam iste kose plastike, pa ne vem kam bi jih vtaknila. Če se ne motim sem že s Pitončico razglabljala o tem, pa ni bilo nekih pravih idej. No, vsaj Vendelina je našla eno varjanto
|
ja ja se strinjam, nas je že ene par ki mamo ta komplet, pa nimamo pojma za kaj sta ta dva kosa :)
ko smo pa že pri tem kompleti, sem jaz nekje založila knjigo, a bi mi jo katera skopirala, skenirala, fotkala? dam na zs mejl ... lepo prosim, hvala ![]()
No, drage dame, po celodnevnem tuhtanju (ja, sem imela preveč časa
) sem prišla do tega:
http://www.mojalbum.com/petkica/petkica/foto/16903464
http://www.mojalbum.com/petkica/petkica/foto/16903464
V glavnem, kar se mene tiče, totalna bedarija, bom raje uporabila Vendelinin predlog. Sama sem najprej pomislila, da je za muhe odganjat, ki se štulijo okrog torte, samo ima preveč lukenj:)
Pitončica, če se ni še nobena javila, ni problema.
Aha, vidim, da so moje 3D predstave kar v redu - škoda, petkica, da si cel dan tuhtala, lahko bi kar moj nasvet prebrala ![]()
![]()
![]()
lp
cervus
veš, da sem tvoj nasvet prebrala šele danes, tuhtala sem pa v nedeljo
, samo povedala nisem kateri celi dan je to trajalo
. Potem sem pa na to temo čisto pozabila, da bi povedala, da že vem, dokler ni spet priplavala na vrh. A ti to drugače kar brez 3D
vidiš? ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Peresniki z omako puttanesca