Bradavice na stopalu "peti"
Kupi tisto rumeno tinkturo, mislim da jo prodaja Dr. Scholls. Parkrat namažeš in vse izgine.
Odkar hodim na več ali manj redne obiske k pedikerki, nimam več težav s tem....
tadeja 13, po moje kar pod pot noge in k zdravniku. Majhen poseg, pa velik učinek. Okoli oči kaj z domačimi žavbami mazat in poskušat, bi odsvetovala.
lp
cervusZdravo, ;)
Prebral sem kr neki odgovorov, samo pr men ene od teh stvari niso devale (pa sm probu velik). Najmn boleče pa da se ne ponavla je pa eno mazilo Verrumal. Samo na žalost se ga ne dobi v slo. bradavice so pa zginle v 10 dneh (brez bolečine). Če pa kdo rab mam pa js še enga duma (k sm dva kupu) pa mi je en čis nov zapečatn ostov- prodam za 20 evrov
LP Lojze =D
mihhhamihhha, a prodajao tudi zdavila, ki bi pomagala k lepši slovenščini?
Kaj pa take bradavice po stopalih, ki nič ven ne štrlijo, so kot neke luknjice? Jih imam nekaj... Sicer zaenkrat ne bolijo, samo bi se jih rada znebila. Prav tako pomagajo našteta mazila?
LP
gimiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pizza s pršutom

Bananin puding z vanilijevimi rogljički