Pizza s pršutom
Berem vse živo o pljučnici. Moja mama jo preboleva že več kot mesec dni, pa se nič kaj dosti ne premakne, Sedaj jemlje že tretje antibioteke, težko diha, ker je asmatik, izkašljuje se pa nič. To me najbolj skrbi. Morda kdo ve, kako bi pospešili izkašljevanje in s tem tudi lažje dihanje.
Nazaj k zdravniku, ker glede na to, da spada v rizično skupino (predvidevam, da je tudi starejša še kronični bolnik zraven). A pri svojem pulmologu je bila?
Loni MakaroniJa, pulmolog je pogledal rengenske slike in določil terapijo.
Mogoče bi bilo potrebno zamenjati antibiotik. Dokler ga jemlje ni priporočljivo kombinirat s kakšnimi rastlinskimi pripravki ali dodatki, ki se dobijo brez recepta.
Naj gre ponovno k svojemu zdravniku in mu pove za težave, vsaj priporočil ji bo s čim naj si še pomaga. Sicer pa gre včasih kar počasi, da se vse zopet postavi na svoje mesto.
Zdravnik ali vsaj temeljit pogovor s farmacevtom in potem po nasvetu le-tega.![]()
Pljučnice se lahko vlečejo zelo dolgo, še pri mladem sicer zdravem človeku. Tako da - nikar obupat, z vsemi vprašanji pa kar k zdravniku. Saj če jemlje antibiotike, mora mama tako ali tako na redne kontrole, če ji v ordinaciji vprašanja uidejo iz glave, naj si doma zapiše, kar jo zanima - ne bo čisto nič narobe, če bo pri zdravniku iz žepa potegnila listek, bolje tako, kot pa da jo doma potem skrbi.
Sonjakaj to en prehlad me pljuča zbada in trebuh boli
| medoo je napisal/a: |
|
kaj to en prehlad me pljuča zbada in trebuh boli medoo
|
Odgovor je samo- tvoj zdravnik , čimprej !!!!!!
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 18. jan 2018 00:02
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pizza s pršutom

Domača vroča čokolada s smetano