Lep pozdrav. Ali mi prosim lahko svetujete kakšno jed, kjer bi lahko porabila obrano pršutovo kost? Hvala in lep pozdrav.
Lejla13
Lep pozdrav. Ali mi prosim lahko svetujete kakšno jed, kjer bi lahko porabila obrano pršutovo kost? Hvala in lep pozdrav.
Lejla13
Ričet, pašta fižol, jota, pasulj - več se pa že ne spomnim.
lp
cervusIz lastnih izkušenj odsvetujem kakršnokoli jed na žlico, kjer bi se kuhala pršutova kost, namreč pršut je močno začinjen in to pusti močno sled v hrani - samo enkrat sem skuhal ješprenj s pršutovo kostjo, samo enkrat sem ga vrgel stran. Nikoli več. Bojim se, da bo kost morala med odpadke ...
LP
Pršutovo kost posebej kuhamo nato jo dodamo k mineštri!
AnamarijaMi jo butnemo psu, potem pa u nihče ne sme niti na pet metrov blizu ... Mamamia
mamamia| drejcek je napisal/a: |
namreč pršut je močno začinjen LP
|
S čim (razen s soljo, seveda)? Moževa teta ga samo nasoli. Pa smo kost že kar nekajkrat kuhali v zgoraj omenjenih jedeh, pa ni bilo še nikoli tako, da bi jih morali stran flikniti.
lp
cervus... in naslednji dan je še veliko bolj dober, ko se okusi prepojijo.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Sirovi napihnjenčki z dodatkom