Pozdravljeni,
načrtujemo večje nakupe za novorojenčka (od posteljnine, oblačilc......), pa me zanima sli je katera že kupovala v Kika v Gradzu in ali se res tako izplača? Ker Baby Center in podobni so dragi ko žafran.
Hvala in lp!
Moycaa
Pozdravljeni,
načrtujemo večje nakupe za novorojenčka (od posteljnine, oblačilc......), pa me zanima sli je katera že kupovala v Kika v Gradzu in ali se res tako izplača? Ker Baby Center in podobni so dragi ko žafran.
Hvala in lp!
Moycaa
Kupovali smo že povsod, kaj je drago in kaj še sprejemljivo je pa hudo relativna stvar. Po moje je najbolje dati pod pod noge pa se prepričat, si malo ogledat itd. Pa vedno so kakšne akcije kje in lahko najdeš kaj ugodnega. Sicer pa lahko vse preveriš tudi po internetnih straneh, pa malo priemrjaš in se potem odločiš.
Mamamia
mamamia
| Moycaa je napisal/a: |
| Pozdravljeni, v Gradzu Moycaa |
Ne morem, da ne bi: Gradec je, a ne?
Za Kiko v Gradcu se tudi jaz ne spomnim, da bi imeli oblačila, imeli pa so vozičke, stolčke, mizice, posteljice, previjalne mize, skratka vse razen oblačil. Je pa drugih trgovin z otroškimi oblačili dovolj v Gradcu. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Piščančja stegna z miso pasto