Svet metraže
| lidka je napisal/a: |
| ... Še vedno ne vem, a je žamet, črn ali ne. Meni je Svetmetraže zelo pri roki... lidka |
Pojdi torej pogledat......
Lidka! Črn žamet je že v Svetu metraže, tako da pojdi pogledat, pa ga dobiš. lp http://www.svetmetraze.si
Sem napisala vprašanje v tisti temi z reklamo, pa je bila tema očitno zbrisana (iskalnik mi vrže prečrtano, klik na njo pa odpre portal - to se mi še ni zgodilo).
Moje vprašanje torej je: imate mogoče kakšen material, ki bi bil rumeno-rdeče ali oranžno-rdeče karirast za majico/srajco za Mojstra Miho? Nekaj takega:

Pust se bliža ...
Hvala!
Atina| Atina je napisal/a: |
Sem napisala vprašanje v tisti temi z reklamo, pa je bila tema očitno zbrisana (iskalnik mi vrže prečrtano, klik na njo pa odpre portal - to se mi še ni zgodilo). Atina |
Tema je zbrisana, ker je bil Mali komercilani oglas, vezan na določen čas objave.
| Atina je napisal/a: |
Sem napisala vprašanje v tisti temi z reklamo, pa je bila tema očitno zbrisana (iskalnik mi vrže prečrtano, klik na njo pa odpre portal - to se mi še ni zgodilo).
Moje vprašanje torej je: imate mogoče kakšen material, ki bi bil rumeno-rdeče ali oranžno-rdeče karirast za majico/srajco za Mojstra Miho? Nekaj takega:
Pust se bliža ...
Hvala! Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pirin kruh s semeni

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro