Pozdravljene,
kot že naslov pove kupujem novi vok, ker gre stari v zasluženi pokoj? Kje naj kupim takšnega, da bo za štedilnik za plin, torej s ploščatim dnom?
Hvala za odgovore.
LP Levinjav
Levinjav
Pozdravljene,
kot že naslov pove kupujem novi vok, ker gre stari v zasluženi pokoj? Kje naj kupim takšnega, da bo za štedilnik za plin, torej s ploščatim dnom?
Hvala za odgovore.
LP Levinjav
Levinjav
Probaj v Lesnini na Brdu pri Ljubljani, tam vem da so jih imeli ... Jaz sem svojega pripeljal iz Münchna, original kitajska roba
| rdkapica je napisal/a: |
| Obstajajo različne posode in vsak in svoje mnenje, kaj je najboljše, zato ta prispevek ne pomeni hvala nekemu točno določenemu modelu, ampak le v vednost: originalni kitajski oziroma azijski voki niso litoželezni. Litoželezen vok se mi zdi pretežek. Če že želiš nekaj litoželeznega, potem kupi posodo – kozico običajne oblike (v preseku je oblike kvadrata). Tudi voki z ravnim dnom niso prava rešitev. Bistvo voka z okroglim dnom je v tem, da na dnu že majhna količina olja naredi "lužico", v kateri se pražijo začimbe in ostale sestavine. rdkapica |
| Lizzie je napisal/a: |
| Jst imam tega iz Ikee in se super obnese: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/101123 Lizzie |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)