| matilda je napisal/a: |
| Če ti je mar za te cente, se navadiš in pač pregledaš račun, za to te pa ja ne sme nihče grdo gledati... matilda |

Goveja juha z valjanimi rezanci
| Če ti je mar za te cente, se navadiš in pač pregledaš račun, za to te pa ja ne sme nihče grdo gledati... matilda |
| spela je napisal/a: |
| Ne razumem pa tega postopka, ko sem ibila enkrat v Lidlu ali Hoferju, in se je kupec na blagajni pritožil, da mu je dala premalo nazaj, ker ji je on dal 100 EUR, ona je pa dala nazaj za 50 EUR. Potem so pa šli blagajno tehtat. ???? in je dobil nazaj pravilen znesek.Spela |
Jps, potrebno je narediti vmesni obračun, pri katerem se ugotovi dejansko stanje. Tako se do centa natančno ugotovi, koliko ima blagajnik v blagajni viška ali manjka.
Če bo prodajalka pozabila računati izdelek v vozičku ali če bo kakšnega računala dvakrat, bo edini problem inventura, ki ne bo štimala. Nikoli nihče ne bo ugotovil, katera prodajalka ni računala enega kvasa in so ga mimo nje odnesli iz trgovine.![]()
Pa kaj res kdo misli, da prodajalke to nalašč delajo? Saj nimajo nič od tega, dajte no...![]()
Življenjski tempo je čedalje hitrejši, akcije si sledijo s svetlobno hitrostjo. Verjamem, da ne uspejo sproti pospravljati vseh listkov, sploh če gre za takšno količino izdelkov, kot jo nudijo supermarketi.
Sama preverjam edino POS listke, kadar znesek vtipka prodajalka. Računa v špeceriji ne preverjam, če bi se za veliko zmotili, bi že po občutku opazila, če so se za par centov, pa se naj. Enkrat se bodo v mojo, drugič v svojo škodo. Se mi zdi škoda časa za te reči, moj čas je predrag.![]()
Jasna ZAKON SI... tvoj način razmišljanja mi je ZELOOOOO všeč!!! ![]()
![]()
![]()
Simona, pa kje si ti? ![]()
| Ma kaj pa vem jejža, če je to nateg. Meni se zdi, da prodajalcem pač ne uspe zamenjati cene artikla takoj - saj so le ljudje, mogoče imajo kakšen dan preveč dela, lahko pozabijo, spregledajo, imajo slab dan, pa se jim ne da.... Jaz sem nekajkrat vzela izdelek, kjer je bila označena akcija, pri blagajni pa so mi potem rekli, da ni več in da so pozabili odstraniti listek. Če ti je mar za te cente, se navadiš in pač pregledaš račun, za to te pa ja ne sme nihče grdo gledati... matilda |
| Katarina K je napisal/a: |
| [ Če se to kdaj pa kdaj zgodi, rečeš, ok, smo vsi zmotljivi, če se pa kar naprej ponavlja, pa al je malomarnost, zelooo velika, al pa nas hočejo nategnit. Drugačnega vtisa pač kupec ne more dobit! |
| KARMINA je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Lazanja iz palačink