Tiramisu
| rimljanka je napisal/a: |
Pa res nikoli in nikdar ni napaka v nasprotni smeri......ali sem kaj spregledala? |
| rimljanka je napisal/a: |
Pa res nikoli in nikdar ni napaka v nasprotni smeri......ali sem kaj spregledala?
|
Kako, da ne: jaz sem napisala, da se je to zgodilo v naši štacuni ![]()
![]()
![]()
![]()
Zdaj bom pa tudi jaz mogoče "fejst žleht".Že v naslovu teme je napaka, potem pa dragi moji mislite ,da v kakšnem trgovskem podjetju delavka ne sme narediti nobene napake.Vsi smo zmotljivi "morda tudi jaz",tako si rečem in vse kar je narobe ugodno rešim. Račune pa tudi jaz PREGLEDUJEM in tudi izpiske pri plačilu s kartico!
Želim vam ugoden dan brez napak! lp
marjeta10| marjeta10 je napisal/a: |
Zdaj bom pa tudi jaz mogoče "fejst žleht".Že v naslovu teme je napaka, potem pa dragi moji mislite ,da v kakšnem trgovskem podjetju delavka ne sme narediti nobene napake.Vsi smo zmotljivi "morda tudi jaz",tako si rečem in vse kar je narobe ugodno rešim. Račune pa tudi jaz PREGLEDUJEM in tudi izpiske pri plačilu s kartico! Želim vam ugoden dan brez napak! lp marjeta10 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Rižek s piščancem in zelenjavo