Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Sem naročila pri Statusu rezalnič čebule, pa da vidimo, če je to res tisto pravo:)
Hvala kofetarca za nasvete.
amelie3Ja, tudi jaz sem ga vesela, kupila sem si ga za Novo leto. Mož je imel že po parih dneh predlog, da ga dava v omaro, pa sem rekla, a si ti čisto nor. To mora ja stati na pultu. Da se ga vidi:)
Povej mi prosim, obstaja kakšna stran, kjer so možnosti nakupa priključkov in cene. Ampak v Sloveniji.
Lep pozdrav.
amelie3Jaz sem mikser kupila tu pri Drami....ker je bila nagrada pri nakupu steklena posoda ali posoda za sladoled, bom tako in tako morala v kratkem it tja...pa bom pogledala še za cene priključkov. Velja?
Ja, imaš srečo, da tvoj vidi v njem "poršeja", moj pa vidi samo eno ogromno, rdečo zadevo na pultu :) Ampak tu se ne pustim:), hočem ga gledat.
Bannanna, saj bo....do naslednjega Novega leta:)
amelie3
Kafetarca, a si vidla na tisti nemški strani prodajajo celo oblekco zanj....:) Za znort, a zdaj ga bom pa še pokrivala.....:):)
amelie3Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Bujta repa