Kafetarica, jaz ga tudi toplo, ne, vroče priporočam. Zadeva je sicer malce glasna, ampak dela božansko. Edino kar me moti je to, da moram pri nekaterih tekočih testih s silikonsko kuhalnico vsake toliko časa "počistit" obod posode.
Kafetarica, jaz ga tudi toplo, ne, vroče priporočam. Zadeva je sicer malce glasna, ampak dela božansko. Edino kar me moti je to, da moram pri nekaterih tekočih testih s silikonsko kuhalnico vsake toliko časa "počistit" obod posode.
Kafetarca, iz katere države si ga pa naročila?
A imaš converter (ali karkoli je že rabiš) na 220 V. Vsa mašinerija razen pralnih strojev in štedilnikov dela na 120V ali 110V, odvisno.
Saj stvari delajo, samo včasih jih je treba v red spravit. Jaz sem imela dolga leta likalnik iz Evrope za Evropski market, pa šivalni stroj, pa toaster za Wafle, pa navaden toaster... No, moj visoko kvalificiran možiček je vse poštimal. Ni frke.![]()
![]()
Me je samo skrbelo, da te bo ne kap, ko zadeva ne bo pasala v šteker. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burek z lahko solato

Kremna cvetačna juha