Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Eno vprašanje: zakaj so (oz. ali so) pločevinaste škatle boljše od plastičnih?
Atina| Atina je napisal/a: |
Eno vprašanje: zakaj so (oz. ali so) pločevinaste škatle boljše od plastičnih? Atina |
Kot nalašč ne dobim nobene slike na netu od plastičnih posod
. Imam veliko plastičnih posod tistih , ki so se dobile za pike pri tabolšem sosedu, oziroma so bile pred nedavnim znižane. Piškoti se v njih zelo lepo ohranijo.
Sem pa tako, kot sem že napisala , pekla marmeladne žepke v katerega gre jugurt, in sem jih en del dala v kovinsko posodo, drugi del pa v plastično, in so ti , ki so bili shranjeni v plastično bili čist skondenzirani, oni v kovinski, pa so bili še čisto lepi -sladkor na njih je bil čisto suh. Upam, da sem razumljivo napisala.
Ker sem pa začelo veliko peči, pa mi pridejo prav plastične posode od sladoleda za 1 kg od tabolšga soseda. Ravno take pa se lahko kupi pri Merkurju , pakirane so po 5 kosov in mislim, da pridejo okoli 4 €.
Tako me ravno ne boli glava, če mi jih kdo ne vrne.
Menim, da je na shranjevanje vpliva vlažnost, ki jo imamo v stanovanju.
lp
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Piškote shranjujem v plastičnih ,največ v taperwarovih posodah.Sem se navadila,da kar mislim da bo viška ,lepo zapakiram inj v zmrzovalnik...dve tri ure pred postrežbo vzamem ven in so kot frišni.
Me pa zanima ,kakšne kreme mažete med piškote.imam čokoladno ,(tista od čokoladnih huzarskih krapkov je super za med piškote)masleno od nebeških poljubčkov...ima še kdo kakšno idejo...
lp gogaImam posamezne modelčke in jih zložim na pekač od pečice.Če imaš čisto nove modelčke jih operi in malo namasti,to naredi samo v prvo,potem so že dovolj masni.Ostalo pa tako kot pravi majamarko.
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Caprese solata s popečenimi svaljki