Atina - recept za marcipanove srčke:
300 g marcipana
50 g sladkorja v prahu
40 g masla
2 rumenjaka
z mešalnikom zmešamo v gladko zmes. Nabrizgamo srčke in pečemo pri temp. 250 °C cca. 5 min - obarvajo se naj le konture, sicer bodo zažgani.
LP
AnjaAtina - recept za marcipanove srčke:
300 g marcipana
50 g sladkorja v prahu
40 g masla
2 rumenjaka
z mešalnikom zmešamo v gladko zmes. Nabrizgamo srčke in pečemo pri temp. 250 °C cca. 5 min - obarvajo se naj le konture, sicer bodo zažgani.
LP
AnjaUporabiš surovo, okraske iz marcipana z marmelado ali nugatom prilepiš na kekse. Maribor
mamamia
Za danes bo dovolj novoletnega peciva:

Pozdravček!
Ma kaj počitek. Že skoz pobožno poslušam ženščine, ki imajo točno izoblikovan načrt hujšanja v novem letu. Jaz pa .... Ja, sem že držala luno, ko nisem ničesar poskusila, ampak "jojo" učinek naredi svoje.
Še pojasnilo zakaj pesimistične misli: tast ima že jutri rojstni dan (praznovali ga bomo v soboto). 21. januarja ima RD sin in potem ima še hči 4. februarja, tako da je zares komaj čas, da se odkisam od vseh pripravljenih dobrot.
LP Mamka
mamkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Zviti krofi