Jagodičnica
| irenapena je napisal/a: |
| Če bi našla to drevo ali grmiček bi končno videla kakšna je ta rastlina v živo, ker sadeže sem že poskusila in so bili fantazija... irenapena |
hehehe, potem imaš pa zelo ekstra okus, kolikor jaz poznam ta sadež al kaj je že to, se mi je vedno zdelo, da je okus nekoliko plehek....Sicer pa, okusi so različni, ne.....![]()
lp
cervus| irenapena je napisal/a: |
| Če bi našla to drevo ali grmiček bi končno videla kakšna je ta rastlina v živo, ker sadeže sem že poskusila in so bili fantazija... irenapena |
Če si iz Kopra, ti najbrž ne bo predaleč do Pirana. Ob cesti, ki vodi od osnovne šole Cirila Kosmača do pokopališča raste prav lepo drevesce.
nola
Kot sem obljubila : tole je moj grm jagodicnice.
Po receptu iz Sardinije,kjer ta grm raste spontano v naravi, sem naredila tudi marmelado.
Da ni cutiti zrnc, sem jo spasirala in z malo limone( in seveda ruma) je marmelada ne le dobra, je odlicna!
Tako da, Kozamurnik, ce le imas moznost in predvsem pogoje , kupi sadiko,je vredno!
lp Naj se navežem na staro temo. Torej imam jagodičnico, ki stara nekje 4 leta. Vsako leto je lepo zelena, pozimi jo v rastlinjaku občasno sicer napadejo bolezni, pršice, odvrže nekaj listov, vendar lepo preživi in takoj odžene nove liste.
Jezi me zelo, da doslej še ni napredovala nikamor. Tu mislim cvetove in plodove. Sicer je grm velik in kot pravim bujno zelen. Razmišljam, da ga bom jeseni kar pustila zunaj, če bo zmrznil, pa naj.
Če pa ima kdo kakšno idejo, ga morebiti še letos pomilostim
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pijana Kokoš

Gratinirani svaljki