V Kranju ali okolici najamem opremljeno manjše stanovanje (1-2 sobno) ali garsonjero. Cena: cca. 300 eur + stroški. Najemnik bi živel sam, urejen moški, uspešen podjetnik. Telefon: 040/666-505
MissLady
V Kranju ali okolici najamem opremljeno manjše stanovanje (1-2 sobno) ali garsonjero. Cena: cca. 300 eur + stroški. Najemnik bi živel sam, urejen moški, uspešen podjetnik. Telefon: 040/666-505
MissLady
Spet bo hudo![]()
![]()
![]()
Ma, če bi bila podjetnica, potem bi vam jaz odgovoril iz prve roke, ampak če bi bila uspešna, ne bi bila sama ( naglas premišljujem ), tudi če bi bila sama, bi bil dren pa jaz bi ne prišel zraven.......... ma kaj pa vem.![]()
Mi smo pa včasih res žleht....ampak ne sami po sebi...nas drugi pripravijo do tega ![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Mi smo pa včasih res žleht....ampak ne sami po sebi...nas drugi pripravijo do tega |
Ajde punce kaj se štulite saj piše, da bo živel sam. Aja Ežoj men se zdi, da si zgrešil temo, piše urejen MOŠKI, ne ženska. ![]()
![]()
Ne ampak res smo žleht... ![]()
Matr, kumi prepričam MissLady, da mi poišče gnezdece, pa je že cela štala. Mislil sem, da bo ona to bolj diskretno, pa tisto " da bo živel sam " je bolj pesniška svoboda.
Klaudija, sem že v penziji!
Ma jade, sem pa kar v pravi temi.........![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Schwarzwald kocke