Dušeno sladko zelje
| Gigi_84 je napisal/a: |
| Piše marsikaj, ampak kje je pa logika, ko ti na check-in(u) vrže stran novo steklenico vode (okej, tu priznam da je bila moja krivda, kaj sem jo pa s sabo vlačila), potem pa prideš v čakalnico z duty freejem in ostalo šaro, pa lahko kupiš ustekleničeno pijačo in jo neseš v letalo. Če bi bila terorist, bi zlahka kaj prelila med časom čakanja. Če so že tako načelni, pa naj ne prodajajo pijače. Ne pa da mi vržejo stran novo pijačo, potem jo pa 2 m stran lahko kupim. Gigi_84 |
Pijače ne smeš nesti skozi security, pa če je zaprta ali pa ne. Ko si enkrat na v (na?) teminalu, pred gate-om, lahko v trgovini kupiš, kar hočeš. To je tako imenovana ""safe zone". Da se tukaj ne bi moglo nič zgodit, ne bom trdila.
V Amsterdamu je bil pred vhodom na letalo še en security check, poleg tistega, preko katerega te prvič spustijo na terminal. Tam sem v trgovini kupila 3 litre vode, lepo so mi zalimali vrečko in ni bil noben problem, odnesti vsega tega na letalo. Priznam, američani komplicirajo bolj, kot kdorkoli drug.
Mene pa res jezi, ker se muslimanke, ki imajo odkrite samo oči pritožujejo, da jim klatijo življenjske pravice, ko hočejo videti na carini, securitiju ipd. njihove obraze... Zame se te pravice končajo tisti trenutek, ko prineseš ta zadno do letala, ki te bo popeljalo v tujo državo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Marmorni sladoledni sendviči