Nasvet strokovnjaka, terapija
| kleo je napisal/a: |
| ........... nekaterim je veliko bolj pomemben zunanji izgled kot pa zdravo notranje počutje ........ kleo |
Takole mislim: vsak o sebi in svojih, če mene vprašate, tudi o mladoletnih otrokih pove toliko, kot mu je ljubo. Saj pove tudi prijateljici, pa za njo ne leta noben dušebrižnik, da je kršila zakon o varstvu podatkov.
Na tem forumu smo anonimni in to pomeni, da je Kleo lahko Mojca s Štajesrke, Anka s Primorske, ali Tončka iz Prekmurja. Vsem se lahko dogaja enako. In noben osebni podatek ni izdan in Pirc Musarjeva ne bo imela kaj delati.
Osebno sicer ne bi razlagala, kakšne vrste kontracepcije imam, ali sem mogoče že v meni, kako uspevajo moji otroci v življenju, samo zato, ker ne želim seznanjati s tem tega foruma, Je pa jasno, da o tem povem svojim prijateljicam.
Če lahko posameznik cel čas nadzoruje nas, bolj bustaste člane, ki kaj vprašamo in nas, ne da bi to želele, nenehno podučuje, kaj je prav in kaj ni prav, da vsiljuje svoja merila vsem po vrsti. In bognedaj, da njenega mnenja ne bi spoštovali in cenili.
Ena od lastnosti, ki jih ne maram, je vsevednost, zaljubljenost vase in svoj prav,čeprav pohodiš tuja čustva, občutek, da je iz vseh nas treba narediti smrklje in smrkavce, ki bomo brez pravilne orientacije zatavali v življenju in se pogubili in se vsakič čuti poklican ( čeprav tega nihče NOČE), da sodi in presodi, da svojega mnenja ne zna pospremiti brez svoje superiornosti, zagotovila, da je to posledica profesorskih genov, naspidirane samozavesti, ki si jo je uspela pridobiti v oh in ah rodbinskih krogih, kjer že tretjo generacijo igrajo klavir ( meni je to krasen simbol za nadutost) in zoprnija, ki jo začutim ob kakšnem prispevku, ki bi ga cenila le, če ne bi bil podpisan s tistim nadutim stajlom.
Nomen est omen, pravijo. In to velja tudi pri Vednelini.
Vendelina, jaz imam tvojega psihičnega nasilja nad tistimi člani, ki postanejo ranljivi s svojo težavo in jo rešujejo na svoj način, ti pa prežiš, da nanje zliješ golido gnoja in jim vsepiš obučutek manjvrednosti, da si bodo komajda opomogle.
Ampak to je tvoj modus vivendi. Ob taki gnajavaži do drugih kolegic, še tvoje torte dobijo grenak priukus. Pa premisli, če nemara nisi s tem zoprna samo meni. Le da sem jaz toliko predrzna, da to napišeš.
Ob taki temi imam vedno občutek, da se ne bi nikoli več vrnila na ta forum.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Mandljevi piškoti