Peresniki po bolonjsko
| rimljanka je napisal/a: |
| In ena dobra plat: nedelje in prazniki so za te trgovce dela PROST dan, VEDNO.
|
| jancka je napisal/a: |
| V Hoferju nisem niti enkrat videla prijazne prodajalke. Vse delujejo zelo nezadovoljne, mečejo tiste škatle levo-desno, najbolj me pa jezi, da dovolijo, da se naredi kilometrska vrsta, potem pa na blagajni tako divjajo, da si človek sploh ne more pospravit nakupljenih stvari. Enkrat je prodajalka celo pograbila moj voziček in mi začela vanj metati stvari, več ko točitno je bila besna, ker sem zlagala stvari v vrečko. Pa še nesramno je pripomnila, da naj pohitim, da je gužva. Pa nisem počasna bakica, sem pač normalno, precej hitro zlagala stvari v rečko. Halo? V drugih trgovinah so toliko vljudni, da počakajo tisto minuto, da si človek pospravi stvari in spravi denarnico nazaj v torbico. To v Hoferju pač ne gre, ker te od blagajne skorajda naženejo. Zakaj je temu tako, pa bo najbrž znala povedati kakšna, ki dela tam ... jancka |
S Hoferjevo trg. v našem kraju imam same dobre izkušnje (kot stranka) tudi s prodajalkami. Všeč mi je, da so že blagajne prirejene tako, da si lahko spraviš nakupljeno v voziček brez pretiranego stegovanja. "Kilometrske kolone" največkrat ustvarjajo prav stranke z zlaganjem in sortiranjem v vrečke pri blagajni. Dostop do avtomobila je povsod tako enostaven, da je sortiranje v vrečke pri blagajni povsem brez potrebe. Za ta namen imajo tudi posebne pulte, kamor se po plačilu lahko odmakneš in si stvari urediš.
Sicer se vprašanje nanaša na zaposlitev , vendar sem se morala oglasiti. Namreč, vedno so zaradi vrst krive blagajničarke, v večini primerov pa so dežurni krivci prav kupci.
Tanja05| lidka je napisal/a: |
| V kateremkoli najboljšem sosedu je osebje: LENO. Pika. In se ne odziva na stranke. lidka |
To preprosto NI RES. In je skrajno žaljivo do množice tistih, ki so delavni, pridni, hitri, prijazni, ustrežljivi Obeh spolov, da se razumemo. In so LJUDJE. Torej tudi oni naredijo kakšno napako. Kot, da so tisti na drugi strani (beri: kupci), popolni, brez napak...... vedno, kjerkili in kadarkoli.
Zame še vedno velja: lepa beseda lepo mesto najde.....
Rimljanka, dobro veš kje sem zaposlena in o tem, kaj vse moram tam delat - oziroma morava delat, ni nobene dileme - od-do in vse tisto vmes
in to vse delovne dni v letu, vključno s sobotami in brez nedelj in praznikov (tako kot v Hoferju). V svojem postu niti slučajno nisem kritizirala trgovk, saj vidim, da so vedno v akciji, ne morem pa se strinjat, da so posebno prijazne in nasmejane (kar me v bistvu sploh ne čudi), največkrat se zgodi, da človeka niti ne pogledajo - ko ponudiš plačilno kartico, ti tisti terminal porine pred nos, zamrmra PIN kodo in ko ti kartico vrača, ti roko moli pod nos, z drugo pa že blago naslednje stranke kasira - ja, saj vem, brzina je njihova vrlina....ne teh dotičnih oseb na blagajni ... ampak koncept novodobnih veletrgovcev je tak...hitro, dobro in poceni...pa naj stane kolikor hoče.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Tarte tatin z jabolki