Pekoče piščančje perutničke
| Gigi_84 je napisal/a: |
| Pri del. času za prodajalke morate itak vzeti v zakup, da večina prodajalk dela za polovični del. čas, kar pa ne pomeni, da dela vsak dan 4 ure, ampak kak dan 8 ur, drugi dan je prosta... Plača se mi zdi da je kar dobra, glede na vse skupaj. Na koncu sešteješ, da imaš približno enako plačo kot trgovke pri najboljšem sosedu, ki delajo polni delovnik. Če ima pa katera konkretno vprašanje, pa me lahko kontaktira po ZS. Gigi_84 |
Vsepovsod pišete samo, kako nesramne so stranke in kako so slabe volje in še kaj. Kaj pa slaba volja prodajalcev/prodajalk? V Lidlu se mi je zgodilo, da sem videla eno prodajalko, kako se muči z nekim stojalom in sem ji priskočila na pomoč. Grdo me je pogledala, me nadrla kam se mi mudi (ker je očitno imela v mislih, da potrebujem nekaj s tistega stojala, pa nisem), tako da so me vsi v trgovini postrani gledali. To me je pa tako razjezilo, da kar nekaj časa nisem hodila v trgovino. Ni moja krivda, da je vstala na levo nogo.
Sicer pa tudi meni ustreza, da v Hoferju/Lidlu tako hitro delajo na blagajni, mi vsaj ni treba čakat 15 minut, da pridem na vrsto.
Sonja| petardica je napisal/a: |
| Še eno vprašanje.
A ste vsi vedno nasmejani in dobre volje v službi?!!
petardica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoče piščančje perutničke

Jaffa torta