A se samo meni dogaja, da vedno naletim na prijazne prodajalke pa ni važno v kateri trgovini?

Najboljši limonini razpokančki
A se samo meni dogaja, da vedno naletim na prijazne prodajalke pa ni važno v kateri trgovini?
Ognjič, enih deset ali štirinajst dni to že paše, lepo pa je tudi hodit v službo, tam seveda delat in biti za to ustrezno nagrajen.... o tem se menda vsi strinjamo in meni se zdi, da res ni prav, da punce v hoferju ali pa kje drugje, zaradai morebitne gužve v trgovini oziroma na blagajni ne morejo v tistih štirih, šestih ali osmih urah nafilat polic in zložit blaga, pa vse počistit itd.. in to potem delajo preko svojega rednega delovnega časa - in jim potem te ure kratkomalo zbrišejo, kot da jih ni bilo....
Sicer pa to v primerjavi z vsemi pi********, ki si jih privoščijo nekateri delodajalci niti ni pravzaprav še tako hudo.
rrr| ribaracarak je napisal/a: |
... res ni prav, da punce v hoferju ali pa kje drugje, zaradai morebitne gužve v trgovini oziroma na blagajni ne morejo v tistih štirih, šestih ali osmih urah nafilat polic in zložit blaga, pa vse počistit itd.. in to potem delajo preko svojega rednega delovnega časa - in jim potem te ure kratkomalo zbrišejo, kot da jih ni bilo.... Sicer pa to v primerjavi z vsemi pi********, ki si jih privoščijo nekateri delodajalci niti ni pravzaprav še tako hudo. rrr |
Ne, ni prav. Se pa dogaja povsod, ne samo v Hoferju in ne samo v trgovini. Vendar pa tega ne moremo rešit tukaj, za to je delovna inšpekcija.
Prijaznosti pa je v trgovinah zadnje čase bolj malo opaziti, ne pri Hoferju ne pri drugih trgovcih. Seveda pa obstajajo izjeme, ki pokažejo tudi svojo lepšo človeško plat; pa ne verjamem, da potem po forumih jokajo, kako so jih ljudje nadirali...
Nasja
| ealy je napisal/a: |
| Kot sem jaz slišala in tudi opazila v našem Hoferju (manjši kraj) je ena prodajalka zadolžena za vse. Za blagajno, polnjenje polic, pucanje prahu, pometanja in pomivanja po tleh. Potem pa skače iz blagajne zlagat na police in nazaj... ealy |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Evitine Jakobove pokrovače